Home Nou Alexandra și Luiza ar fi putut fi folosite de “ELITE” în ritualurile păgâne din religia druidă WICCA
Nou

Alexandra și Luiza ar fi putut fi folosite de “ELITE” în ritualurile păgâne din religia druidă WICCA

Dacă în articolul anterior v-am prezentat coincidența stranie dintre cazul fetelor din Caracal, Județul Olt și crimele fetelor de 15 ani din Alcasser, Spania, acum a venit timpul să vorbim despre posibilitatea reală ca acestea să fi fost folosite de elite în ritualurile lor de sacrificii umane. O să începem prin a vă prezenta un alt caz extrem de ciudat care a coincis cu luna Iulie în care au dispărut Alexandra și Luiza.

În această vară, mass-media a difuzat știrea legată de moartea uneia dintre micii moștenitori ai imperiului financiar al familiei ROTHSCHILD, pe nume IRIS ANNABEL, în vârstă de 15 ani. Potrivit versiunii oficiale, ea a murit în urma unui accident mortal, din cauza pierderii controlului ATV-ului pe care îl conducea în incinta fermei familiale din județul Somerset.

Moarte fetei de 15 ani s-a soldat pe data de 8 IULIE. Detalii în acest link.

Ciudat este că, potrivit ziarului local „SOMERSET LIVE”, în prima autopsie executată de doctorul Edwin Cooper la spitalul YEOVIL nu a fost depistată nici o urmă care ar fi putut confirma ipoteza morții fetei provocată de lovitura cu solul, ca urmare a accidentului cu ATV-ul.

Doctorul Cooper a notat în raportul sau că cauza morții a fost „INCERTĂ” și a solicitat o „analiză toxicologică” pentru a analiza cu atenți ce i-a fi putut cauza cu adevărat decesul.

Aici găsiți link-ul cu toate informațiile apărute în jurnalul local, care a obținut primele informații de la fața locului, fără filtrarea oricărei agenții de presă controlată de elite.

Moartea ANNABELEI și legătura fetelor dispărute, Alexandra și Luiza, pe data de 24 și 25 IULIE 2019 în Caracal…!

Data când a murit fata coincide cu începutul lunii ILEX (Holly Moon) în religia DRUICĂ a WICCA. Chiar dacă pare întâmplător, conform tradiției celtice druidice sacrificiile au loc în perioada 8 iulie – 4 august.

Începutul lunii a 8-a simbolizează în riturile păgâne, un nou început, o renovare pentru a realiza abundența care necesită „un sacrificiu personal pentru a obține ceva de valoare mai mare”.

Dispariția fetelor pe data de 24 iulie, și respectiv 25 iulie 2019 coincide de asemenea cu calendarul sacrificiilor satanice din religia DRUIDĂ a WICCA, care au loc așa cum am mai spus intervalul lunar 8 iulie – 4 august… Pură întâmplare? Cu siguranță nu!

Reamintim, potrivit Poliţiei Judeţene Olt, în cazul unei fete de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariţie a fost sesizată în 25 iulie. De asemenea, Alexandra Mihaela Mâceşanu, în vârstă de 15 ani, din comunca Dobrosloveni, din judeţul Olt, a dispărut în data de 24 iulie, când, în jurul orei 10, a plecat către Caracal.

Observați în acest link, secțiunea “Lesson of the Holly” (from “The Wisdom of Trees”) care se traduce prin “Lecția Ilex” (din „Înțelepciunea copacilor”).

Religia druidă WICCA este o valoare sau o practică de ordin ritual a puterii elitelor bancare. Dovada, în videoclipul următor:

Rothschild folosește adesea simbolismul druid/satanic pe etichetele produselor sale.

Următorul vin Rothschild, “Chateau Mouton” este scris 666, lovit de o CAPRĂ CU COARNE, este coincidență?

Exemple puteți vedea la acest link și la acesta.

Credeți că Luiza, Alexandra și fata din Marea Britanie, pe nume IRIS ANNABEL au fost parte a unui ritualul satanic al stăpânilor sistemului bancar internațional?

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!