Home Sport Cum să faci greutăți de casă sau gantere?
Sport

Cum să faci greutăți de casă sau gantere?

Urmareste-ne pe Google News

Doriți să faceți exerciții acasă? Dacă vă gândiți să vă tonifiați musculatura fără să cheltuiți sume mari de bani la sala de forță, vă prezentăm câteva moduri de a face câteva greutăți de casă sau gantere. În acest articol vă vom arăta cum să faceți niște gantere de casă. Luați notițe!


Gantere din ciment

O modalitate bună de a face gantereeste să utilizați ciment în loc de metal. Materialele care aveți nevoie pentru a confecționa gantere sunt următoarele:

  • beton
  • țevi rezistente de cel puțin 20 cm
  • pietre, nisip, metale de rezistență (cuie îndoite, șuruburi ruginite etc)
  • sticle din plastic, pahare de înghețată sau alte recipiente
  • ulei sau vaselină
  • bandă izolatoare (opțional )

Pentru a face greutăți sau gantere din ciment ungeți cu ulei sau vaselină recipientele în care veți turna cimentul. Preparați cimentul (adăugați ciment, pietre, nisip, cuie îndoite, șuruburi ruginite etc), umpleți paharele, apoi puneți țeava (care trebuie centrată). Lăsați să se usuce două-trei zile și veți avea gantere foarte grele și rezistente pentru a face exerciții la domiciliu. La final lipiți banda izolatoare deasupra țevii halterei (spațiul care se deplasează mâna) în scopul de a face apucarea mai confortabilă.
gantere de beton

Greutăți din sticle

O altă metodă bună de a face gantereeste să umpleți sticle de plastic cu apă, cu nisip sau ambele (în ordinea greutății). De asemenea, puteți umple sticle de5 litriși le puteți apuca de mâner atunci când faceți antrenament.

Gantere din pietre

De asemenea, puteți face gantere acasă adăugând pietre în ciorapi. După ce ați umplut ciorapii cu pietre, trebuie să coaseți capătul pentru a împiedica ieșirea acestora. Dacă coaseți ambele capete puteți folosi ciorapul pe post degreutate pentru încheietura mâinii.

Greutăți din rucsac sau geanta sport

Rucsacul sau geanta sport poate fi folosită, de asemenea, pe post de greutate pentru a efectua exerciții pentru umeri sau pentru bicepși, dar și pentru brațe. Introduceți pietre sau orice alte obiecte grele pentru a asigura greutatea cu care doriți urmați exercițiile fizice.

5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!