Home Diverse Cum să faci otravă pentru șobolani acasă?
Diverse

Cum să faci otravă pentru șobolani acasă?

Șobolanii reprezintă o amenințare la adresa sănătății oamenilor, mai ales când aceștia invadează casa în căutarea hranei. Pe lângă faptul că sunt insuportabili, sunt dăunători, purtători de boli și pot distruge structura unei case. Prin urmare, trebuie să aveți grijă să scăpați de prezența acestor vizitatori nepoftiți. Cele mai multe otrăviri din magazine care ucid șobolanii îi extermină, dar sunt compuse din substanțe chimice extrem de toxice care pun în pericol viața oamenilor și a animalelor domestice din gospodărie. Prin urmare, în acest articol vă arătăm cum să faceți o otravă de șobolan acasă. Utilizați acești pași pentru a face diferite rețete de otravă pentru șoareci.


Grijă în folosirea otravei pentru șobolani

Este esențial să țineți cont de locul în care plasați otrava de casă, deoarece poate cu siguranță să intoxice copiii și adulții și să omoare și alte animale din gospodăria dvs. Drept urmare, atunci când alegeți să utilizați o otravă de șobolan realizată în casă sau industrială, aveți grijă să nu aibă acces la aceasta copiii sau animalele de companie. În caz de ingerare sau intoxicație cu otravă este important să apelați rapid la un medic.


Otravă pentru șobolani cu boabe de fasole și ciocolată

Șobolanii consumă de mii de ani toate tipurile de cereale, cu excepția boabelor crude de fasole care este precum o otrava naturală și care are efecte aproape rapide, astfel încât, șobolanii după ce mănâncă mor în 2-9 zile.

Veți avea nevoie de:

– 200 de grame de boabe de fasole
– 200 de grame de ciocolată

Cum se prepară otravă pentru șobolani cu fasole?

Adăugați 200 gr de fasole boabe într-un aparat pentru măcinarea boabelor de fasole și transformați fasolea în făină, apoi amestecați ciocolata cu făina de fasole și plasați amestecul în locul unde trec șobolani și în locuri în care există urme ale acestora.

Otravă pentru șobolan cu unt și acid boric

Un alt remediu pentru a elimina șoarecii din casa dvs. este să amestecați untul cu acid boric. Untul atrage, de asemenea, rozătoarele iar acidul boric îi ucide. Veți avea nevoie de:

– 1/8 ceașcă de acid boric
– 250 de grame de unt

Cum se prepară otravă pentru șoareci cu acid boric?

Pentru a prepara otravă pentru șoareci cu acid boric va trebui să amestecați ambele ingrediente într-un recipient, iar apoi să faceți biluțe din aluat. La final, plasați-le în zonele unde știți că apar de obicei aceste animale (găuri în pereți, sub aparate, lângă gunoi etc.) și așteptați ca șobolanii să mănânce otrava preparată de dvs. acasă.

Sfat* Așezați otrava departe de locurile frecventate de copii și / sau animale, deoarece acidul boric este toxic.

Otravă cu bicarbonat de sodiu preparată în casă pentru șobolani

Utilizarea bicarbonatului de sodiu este una dintre cele mai simple metode de a elimina aceste animale. Este necesară crearea unui amestec care conține bicarbonat de sodiu, un ingredient care face ca gazele produse în stomacul animalului să nu poată fi eliberate și, prin urmare, animalul ajunge să moară. Pentru a realiza această otravă de șobolan acasă, veți avea nevoie de:

– 1 ceașcă de făină
– 200 de grame de zahăr
– 1 ceașcă de bicarbonat de sodiu

Cum să faci otravă acasă pentru șoareci cu bicarbonat?

Zaharul este folosit pentru a atrage atenția rozătoarelor, făina pentru a conferi consistența capcanei și bicarbonatul pe post de ingredient letal. Trebuie să amestecați ingredientele și să așezați recipientul într-o zonă a casei în care circulă de obicei șoarecii. Zaharul va atrage șobolanii, vor mânca amestecul și, după câteva zile vor muri.

Otravă pentru șobolani cu gesso acrilic sau ciment

Puteți face amestecul perfect anti-șoarece din gesso sau din ciment. Veți avea nevoie de:

– 1/2 ceașcă de gesso sau ciment pulbere;
– 1/2 cană de mălai sau făină de grâu;
– 1 și 1/2 cană lapte;

Cum se face otravă pentru șoareci cu ciment?

Amestecați toate ingredientele într-un vas din plastic, în părți egale. Faceți biluțe din amestec, apoi plasați-le la intrarea în casă sau în locurile în care pot trece rozătoarele.
*Aveți grijă ca copii sau animalele de companie să nu aibă acces la această otravă.

Remediu naturist care alungă șobolani folosind amoniac

Șoarecii nu suportă mirosul de amoniacdin cauza că pisicile au un miros predominant de urină consistent în amoniac. Pentru a ține la distanță șobolanii, trebuie doar să amestecați următoarele ingrediente:

– 2 cești de amoniac
– ¼ de pahar de apă
– 2 linguri de detergent

Apoi, împrăștiați preparatul în locurile în care vin șoarecii, de regulă, în curte sau în casă.

Alte remedii care alungă șoarecii

Există mulți factori care atrag șoareci în casa dvs., cum ar fi gunoiul neacoperit, resturile de alimente pe care le dați animalelor dvs. de companie, resturile de la păsările din curte și multe altele.  Cu toate acestea există o serie de mirosuri care pot resping șobolanii și îi pot ține departe de casa dvs. Iată care sunt produse le puteți folosi pentru a împiedica aceste animale să intre în curtea și casa dvs:

  • Ardei iute: Mirosul puternic al acestei legume nu este pe placul rozătoarelor, deci, puteți pulveriza ulei de ardei în jurul casei și în special în bucătărie pentru a scăpa de șobolani.
  • Menta: puteți plantați menta în curte, sau puteți folosi ulei de mentă și să-l răspândiți în jurul zonelor în care trăiesc aceste animale.
  • Naftalina: funcționează, de asemenea, precum un agent de respingere a șobolanilor
  • Urina de câine sau de pisică: aceste animale sunt dușmanii șobolanilor, deci, puteți pune o cutia de urină la intrarea șobolanilor, astfel încât mirosul să îi țină la distanță.
  • Ceapa: aroma acestui produs respinge, de asemenea, rozătoarele, așa că puneți în locurile în care vin șoarecii și îi va îndepărta.

În afară de aceste rețete care omoară sau care alungă șobolanii, aveți grijă de curtea dvs., păstrați întotdeauna gunoiul închis și departe de casa dvs., curățenia este foarte importantă pentru cei care vor să scape de aceste animale rozătoare.

4.9/5 - (7 votes)

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!