Home Afaceri, Diverse, Nou Cum să faci rost de bani rapid: 5 metode originale și ingenioase de a obține bani!
AfaceriDiverseNou

Cum să faci rost de bani rapid: 5 metode originale și ingenioase de a obține bani!

Dacă ești în căutarea unei modalități de a face rost rapid de bani, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol îți prezentăm câteva metode originale de a face rost de bani fără a-ți căuta un al doilea job și fără a te împrumuta la diferite instituții financiare.

Iată cum să faci rapid rost de bani!

1. Cum sa faci bani simplu și rapid: vinde apă rece!

Dacă nu știi ce să faci pentru a câștiga bani rapid, soluția este simplă: vinzi apă îmbuteliată rece în zilele fierbinți! Cu toate acestea, trebuie să ții cont de locul în care alegi să vinzi produsul.

Aceasta este una dintre cele mai bune metode de a face rost de bani rapid. Cheia acestei afaceri este de a cumpăra ieftin și de a vinde la un preț mare. Poți câștiga o mulțime de bani în doar cateva ore.

Locația contează; atunci când vremea este călduroasă și produsul este rece, poți găsi o mulțime de clienți. Spre exemplu: într-un parc, la intrarea unei stații de metrou sau autobuz, la intrarea sau la ieșirea unei arene sportive.

2. Obține bani din obiectele nefolosite

Anumite obiecte de uz casnic conțin piese din fier sau din cupru și se le poți vinde la un preț bun. Centrele de colectare și de reciclare a metalului plătesc foarte bine pentru bunuri uzate sau stricate realizate din materiale feroase, cum ar fi fierul vechi sau metalul, și din cele neferoase, cum ar fi aluminiul, cuprul sau cositorul.

Cuprul este fără îndoială cel mai prețios metal dintre cele enumerate mai sus. Acesta se vinde cu 3 Euro pe Kg în funcție de centrul colector.

Staniul este un alt metal prețios, se vinde cu mai mult de 2 Euro pe Kg. Spre exemplu; mașinile vechi, cum ar fi cele care sunt parcate și abandonate de ani de zile pe stradă au radiatoare cu mult cupru.

3. Câștigă bani completând sondaje plătite

Sondajele și chestionarele online plătite este o altă modalitate bună de a câștiga bani în plus. Sumele câștigate variază în funcție de fiecare sondaj în parte, și de compania care le comandă. Există foarte multe site-uri de sondaje plătite, în general cele din străinătate plătesc mai bine.

În cazul în care dorești să participi, trebuie doar să te înregistrezi, apoi să aștepți primirea sondajelor și să răspunzi la acestea pentru a câștiga bani.

4. Donează sânge, spermă sau ovule

Obține bani din vânzare de plasma sanguină sau din donația de ovule (în cazul persoanelor de sex feminin) sau din spermă (în cazul persoanelor de sex masculin).

Mulți studenți merg în centrele de donații unde vând plasmă pentru a obține 35 de euro. Donația de plasmă sau de sânge durează o oră și este foarte sigură pentru persoanele tinere, sănătoase, care o pot realiza o dată sau la două săptămâni.

Plasma care se regăsește în sânge este folosită de medici pentru a salva multe vieți omenești. Poți obține fără efort 280 de euro pe lună!

De asemenea, donarea de spermă este plătită foarte bine (între 40 de Euro și 200 de Euro pentru fiecare donație), deși nu este chiar o modalitate foarte rapidă de a face bani, deoarece tinde să dureze chiar și câteva luni până sunt realizate toate procedurile.

Cu toate acestea, când se încheie întregul proces, dacă ești ales ca donator vei obține mai mult de 1.500 de Euro pentru spermă!

5. Fă bani din vânzarea telefoanelor

În cazul în care nu știi cum sa faci bani rapid, poți alege să vinzi telefoane, nu cel pe care îl folosești în acest moment, ci pe cele pe care le ai prin casă și nu le mai folosești. Le poți vinde prin intermediul unui site de anunțuri. Trebuie doar să introduci informațiile despre marcă, model, sistemul de operare, memoria, starea actuală și suma de bani pe care dorești să o obții pe acesta.

În cazul în care telefonul tău nu mai funcționează, îl poți vinde la piese sau îl poți repara pentru a-l vinde altei persoane.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!