Home Relații Cum să improvizezi un lubrifiant de casă?
Relații

Cum să improvizezi un lubrifiant de casă?

Urmareste-ne pe Google News

Lubrifierea naturală a corpului este necesară pentru o penetrare nedureroasă și perfectă. Preludiul este o etapă absolut obligatorie care ajută femeia să se lubrifieze. Cu toate acestea, în unele cazuri lubrifierea corpului nu este suficientă și este posibil să aveți nevoie de ajutor suplimentar. Lubrifianții facilitează penetrarea și contribuie la creșterea intensității plăcerii. Cu toate astea, de multe ori se întâmplă să nu avem la îndemână un lubrifiant, prin urmare, în acest articol vă prezentăm o serie de trucuri legate de cum să improvizați un lubrifiant de casă.

Ulei de măsline

Uleiul de măsline este un lubrifiant perfect care se găsește în aproape orice casă. Uleiul de măsline are un PH neutru, fiind potrivit şi pentru femeile care îşi doresc să rămână însărcinate. Dar trebuie să fiți atenți și să utilizați cantități mici, deoarece nu este solubil în apă. Este potrivit pentru toate tipurile de sex, însă mirosul său puternic și dificultatea de curățare îl fac un produs de evitat de unele persoane. Uleiul de măsline poate deteriora prezervativele, prin urmare nu ar trebui să-l utilizați ca lubrifiant dacă utilizați această metodă de protecție.

Ulei vegetal

Unele uleiuri vegetale și minerale, cum ar fi avocado sau nucă de cocos, pot fi folosite ca lubrifianți. În special uleiul de cocos este un lubrifiant excelent. Acesta nu pătează, ajută la prevenirea infecțiilor fungice cu care se confruntă uneori femeile şi, în plus, nu conţine niciun aditiv nociv pentru zona intimă. Asigurați-vă că este virgin și că nu are adaos de zahăr.

Crema de aloe vera sau gel

Gelul de aloe vera este cunoscut ca fiind lubrifiant și ușor de adaptabil la toate tipurile de piele. Este, de asemenea, super hidratant, care facilitează alunecarea penisului. Acest gel poate fi aplicat pe prezervative, deoarece nu are în compoziția sa uleiuri sau proprietăți care distrug latexul.

Uleiuri de corp și săpunuri neutre

Uleiurile de corp sau săpunurile neutre reprezintă o soluție bună atunci când doriți să improvizați un lubrifiant de casă. Dar aveți grijă să evitați produsele parfumate cu alcool sau cu un conținut ridicat de substanțe chimice. Uleiul pentru bebeluș este, de asemenea, recomandat pentru a fi folosit pe post de lubrifiant.

Albuș de ou

Albușul de ou poate fi folosit cu succes pe post de lubrifiant de uz casnic, însă principalul dezavantaj al acestuia este că lasă o mulțime de murdărie. Cu toate acestea, este un lubrifiant bun, și de asemenea, albușul de ou contribuie la fertilitate, ajutând sperma să ajungă la locul potrivit.

Salivă

Dacă toate aceste trucuri de casă nu au efect, saliva este întotdeauna o soluție bună și la îndemână. Prin urmare, scuipatul este un lubrifiant care poate fi folosit cu succes în timpul relațiilor. De asemenea, puteți folosi și apă.

În general tot ceea ce este organic sau natural este bun și poate fi utilizat cu succes ca lubrifiant. În afară de acești lubrifianți naturali de casă nu uitați să aveți o igienă intimă. Relații intime plăcute!

 

Comentarii pe Facebook
4.3/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!