Home Frumusete Cum se elimina o masca faciala?
Frumusete

Cum se elimina o masca faciala?

Măștile de față sunt deseori folosite pentru a îndepărta toate impuritățile din piele. Îngrijirea feței include spălarea, hidratarea, exfolierea și tratamentele faciale. După un tratament cosmetic facial complet măștile trebuiesc eliminate complet din piele. Curățarea unei măști de față nu este un lucru foarte complicat, însă necesită punerea la punct a unei proceduri care facilitează curățarea corectă a produsului din piele.

Pentru a elimina în mod eficient masca de pe față este important să folosiți apă caldă. Nu curățați niciodată o mască de față cu apă fierbinte pentru că aceasta deschide porii. Apa fierbinte poate sensibiliza pielea care este deja sensibilă de la masca aplicată.

Spălați fața efectuând mişcări uşoare şi circulare pentru a elimina masca facială. Masajul stimulează circulația sângelui în vasele din piele, stimulează terminațiile nervoase și tonifică mușchii feței, făcând pielea mai catifelată, dar și mai strălucitoare.

După eliminare, spălați bine fața cu apă rece pentru a închide porii și pentru a termina tratamentul pentru piele. Astfel, veți avea un ten luminos, catifelat şi curat.

Imediat după îndepărtarea măști faciale, aplicați un toner sau o cremă hidratantă pentru față. Atunci când pielea este curată, absoarbe mult mai bine ingredientele acestor produse, astfel, tenul o să arate mult mai frumos și mai sănătos.

Sfaturi esențiale

Nu aplicați niciodată o mască de față pe pielea murdară.
Eliminați rapid masca dacă simțiți orice durere.
Aplicați întotdeauna o cremă hidratanta facială după ce ați îndepărtat masca.

Acordă o notă acestui articol!

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!