Home Frumusete, Stil de viata Cum să înlocuiești balsamul de păr?
FrumuseteStil de viata

Cum să înlocuiești balsamul de păr?

Urmareste-ne pe Google News

Majoritatea persoanelor își doresc un păr luminos, mătăsos și foarte sănătos. Cu toate acestea, multe dintre produsele pentru scalp de pe piață sunt pline de substanțe chimice, care nu sunt atât de sănătoase și nu se recomandă o folosire îndelungată. Și mai mult decât atât, prin scalp sunt absorbite, de asemenea, substanțe chimice din balsamuri, șampoane, măști, coloranți etc., care pot dăuna sănătății noastre. Din fericire, dacă doriți să evitați daunele cauzate de produsele pentru păr de pe piață, există alternative naturale excelente pentru a înlocui balsamul de păr cu ingrediente care se găsesc în propria casă.

Cum să înlocuiți balsamul pentru păr?

Balsamul ajută la menţinerea hidratări optime a părului, îi conferă vitalitate şi luciu şi îl face mai uşor de coafat. Partea bună este că nu trebuie să optați întotdeauna pentru balsamurile artificiale pentru a obține rezultate maximum de părul dvs. Și din acest motiv, în cele ce urmează vă propunem o serie de înlocuitori naturali ai balsamului, care să vă îngrijească părul.

Soluții pentru înlocuirea balsamului pentru păr

Înlocuiți balsamul de păr cu uleiul de argan, care are calități nutritive, de înmuiere și limpezire. Veți observa că, imediat, părul va fi mai ușor de pieptănat și, de asemenea, își va căpăta o parte din strălucirea sa naturală.

Modul de utilizare este înaintea șamponării. Aplicați pe părul uscat, printr-un masaj bun pe scalp și apoi efectuați spălarea obișnuită.

De asemenea, puteți înlocui balsamurile din comerț cu cea mai bună decât orice mască de păr, care se face foarte ușor și ajută la hidratarea și hrănirea părului. Este potrivită pentru toate tipurile de păr, lăsând părul curat, moale și neted.

  • Luați un avocado copt, 3 linguri de oțet de cidru de mere și 1/2 cană de unt de shea.
  • Amestecați toate ingredientele cu blenderul.
  • Aplicați balsamul pe păr și pe scalp și lăsați-l să acționeze timp de 30 de minute.
  • Clătiți-vă cu apă rece.
  • Folosiți acest balsam de două sau trei ori pe lună.

Se pot obținere cele mai bune rezultate prin înlocuirea balsamului de păr cu produse naturiste cum ar fi, iaurt, maioneză, ulei de nucă de cocos sau ulei de măsline, și chiar bere sau aspirina tablete, care ajută la hrănirea și furnizarea de vitamine și minerale. Mierea este un hidratant natural și oul, având proteine, întărește și luminează părul.

2/5 - (1 vote)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!