Home Fashion, Diverse, Nou Cum să îți tunzi și coafezi părul dacă ai fața rotundă?
DiverseFashionNou

Cum să îți tunzi și coafezi părul dacă ai fața rotundă?

Fetele cu forma rotundă a feței cred că acesta este un dezavantaj semnificativ, care este un look foarte dificil de schimbat sau împrospătat prin intermediul tunsorii și coafurii. De fapt, înfrumusețarea feței rotunde este simplă, secretul constă în anumite trucuri de stilist care fac fața să pară din ce în ce mai subțire printr-o singură tunsoare sau coafură. În continuare, vă prezentăm o serie de sfaturi de care aveți nevoie pentru a vă face instantaneu fața mai subțire.

Cum să îți tunzi și coafezi părul dacă ai fața rotundă?

Fiecărei fețe i se potrivește atât o tunsoare, cât și o coafură pentru a o face să arate perfect în conformitate cu trăsăturile și caracteristicile sale. Când vorbim despre trăsături ne referim la sprâncene, ochi, nas, gură, pomeți și mai ales forma feței. Acești factori sunt super importanți dacă doriți să ascundeți anumite trăsături, precum fruntea foarte largă, bărbia înclinată etc. Pentru aceasta, va fi întotdeauna necesar să alegeți acea tunsoare și coafură care poate contrabalansa curbele feței dvs., le poate rafina, scăzându-le atât în lungime, cât și în volum. Este, de asemenea, un aspect de luat în considerare, atunci când doriți să vă iluminați fața cu diferite nuanțe de păr.

Ce tunsori se potrivesc unei fețe rotunde?

Chiar și o simplă tunsoare poate face ca fața dvs. să pară mai puțin ovală. De obicei, în această situație, obiectivul tunsorii este de a lungi și îngusta vizual fața, aducând-o mai aproape de ovalul ideal. Acest lucru poate fi realizat prin crearea de volum pe podoaba capilară, prin asimetria bretonului sau a întregii coafuri, prin bucle lejere, prin stabilirea lungimii șuvițelor individuale și prin diferite lungimi ale părului.

Ce tunsori scurte sunt potrivite pentru o față rotundă? Cele mai bune tunsori pentru fețele rotunde sunt cele care pot prelungi optic o formă rotundă a feței. Tunsorile despărțite pe lateral vă pot ajuta în atingerea acestui obiectiv, deoarece creează o diagonală care echilibrează trăsăturile mai rotunde, precum și coama lungă și ridicată (care fac acel efect de față mai lungă), tunsorile pixie, bob-ul, bob-ul lung (drepte și despărțite pe lateral) se adaptează perfect și favorizează foarte mult fețele rotunde.

Poți să-ți lași breton când ai fața rotundă?

Bretonul poate arăta, de asemenea, destul de nefavorabil, mai ales dacă bretonul dvs. este foarte lung, drept și strâns. Acest lucru vă va face fața dvs. să pară mai scurtă și chiar mai rotundă. Prin urmare, dacă optați să vă lăsați breton, asigurați-vă că este suficient de lung, liber și asimetric.

Ce coafuri se potrivesc când ai fața rotundă?

Dacă aveți o față ovală, unele coafuri vi se potrivesc deosebit de bine, în timp ce altele v-ar dezavantaja look-ul. Asigurați-vă că  coafura dvs. nu vă face fața să arate mai lată, deoarece o față rotundă pare destul de largă. Este mai recomandat să alegeți coafuri care vă prelungesc vizual fața. De exemplu, coafurile cu păr lung, sunt cele mai potrivite pentru asta. Șuvițele de păr ar trebui să vă acopere zona exterioară a obrajilor. De asemenea, cel mai indicat ar fi să creați bucle moi sub linia maxilarului, să creați o coafură bouffant și o varietate de stiluri pe podoaba capilară, precum și să purtați părul într-o parte. Părul lung se asortează cu accesoriile pentru păr – profitați de acest lux.

Coafurile foarte scurte sau strict pieptănate pe spate tind să aibă un efect dezavantajos asupra dvs. și pot crea aspectul unei fețe late. Cu toate aceste, dacă aveți deja un par scurt, atunci ar trebuie să încercați să faceți ca acesta să cadă aproape de fața dvs. și să nu îi dați prea mult volum.

De asemenea, daca vă hotărâți să îl vopsiți, idealul ar fi să îl deschideți la culoare în partea superioara a părului, să îi alungiți forma si să închideți la culoare laturile pentru a crea iluzia optică de îngustare a feței.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!