Home Frumusete, Nou Cum să-ți îndrepți părul cu amidon de porumb?
FrumuseteNou

Cum să-ți îndrepți părul cu amidon de porumb?

Urmareste-ne pe Google News

Multe femei urmează tratamente naturale pentru îndreptarea și îngrijirea părului care nu agresează firele de păr și pe care le pot face în propriile case. Unul dintre ingredientele mai cunoscute este amidonul de porumb. Datorită proprietăților sale nutritive, hidratante și regenerante, amidonul de porumb este un ajutor excelent în aranjarea părului creț și ondulat. Dacă doriți să aflațicum să vă îndreptați părulși să aveți un păr sănătos și strălucitor, continuați să citiți acest articol.

Pentru a utiliza amidonul pe păr, este necesar să-l amestecați cu alte produse care ajută, de asemenea, părul să arate mai suplu, sănătos și moale, cum ar fi uleiurile esențiale, gălbenușul de ou, mierea, oțetul și multe altele. Unul dintre cele mai frecvente și mai bune combinații pentru realizarea măștilor cu amidon de porumb, este utilizarea laptelui. Laptele este super hidratant, în timp ce amidonul de porumb îi conferă părului strălucire și efect neted, pe lângă faptul că elimină electricitatea statică pentru a-l păstra moale și a-l îndrepta cu ușurință. Împreună cu amidonul de porumb, această mască lasă părul sănătos, ordonat și fin. Pentru a vă îndrepta părul cu amidon de porumb și lapte, urmați aceste instrucțiuni simple:

Ingrediente:

  • 4 linguri de amidon de porumb
  • o jumătate de cană de lapte de cocos (dacă nu aveți acest ingredient acasă, folosiți lapte integral deoarece oferă rezultate similare).

Cum se pregătește masca de îndreptare a părului cu amidon de porumb și lapte?

Masca cu amidon de porumb și lapte este cunoscută pentru rezultatele sale excelente de îndreptare pentru toate tipurile de păr. Pentru a o utiliza, trebuie să o pregătiți chiar în ziua aplicării. Iată cum să o faceți:

1. Separați o jumătate de cană de lapte de cocos (lapte integral sau lapte praf) și 4 linguri de amidon de porumb.

2. Într-un recipient, amestecați cele două ingrediente în cantitățile recomandate (dacă aveți părul foarte lung, puteți adăuga o altă parte din fiecare ingredient) și amestecați bine pentru a omogeniza totul.

3. Turnați amestecul într-o cratiță la foc lent, amestecând continuu.

4. Când formează o textură de cremă sau gelatină, scoateți-l de pe foc și aplicați-l pe păr (doar după ce s-a răcit).

Cum se aplică masca de îndreptare a părului cu amidon de porumb și lapte?

1. Pentru început, spălați-vă părul cu șampon anti-reziduuri. În plus, ajută la deschiderea cuticulelor de păr.

2. După spălare, separați-l în șuvițe mai subțiri și aplicați amestecul uniform pe fiecare în parte, masând, în special pe vârfuri. Dacă aveți un scalp gras, evitați să-l aplicați pe rădăcinile părului.

3. Lăsați soluția de îndreptare de casă cu amidon de porumb să acționeze timp de o oră, apoi spălați-vă normal pe păr cu șampon și balsam și asta este tot!

4. Dacă doriți, vă puteți usca părul cu uscătorul, și de asemenea, îndrepta cu placa. Dar, nu uitați să aplicați o protecție termică în prealabil!

Amidonul de porumb, este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cei care doresc să-și mențină părul sănătos. Deoarece este o opțiune naturală de casă, este recomandat să repetați pasul la fiecare 15 zilesau, cel puțin,o dată pe lună. Trebuie spus faptul că rezultatele sunt progresive, iar părul devine mai neted cu fiecare nouă aplicare. Cu toate acestea, rezultatele tehnici de îndreptare permanentă a părului nu sunt vizibile de la prima utilizare, cele mai bune rezultate vor fi vizibile după cel puțin o lună de utilizare.

Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!