Home Fashion Cum să lipești talpa încălțămintei?
Fashion

Cum să lipești talpa încălțămintei?

Cu toții avem o pereche de pantofi sau orice alt tip de încălțăminte preferată pe care nu dorim să o aruncăm. În general, nu este doar frumoși, ci sunt și cei mai confortabili! Ei bine, nu trebuie să vă luați la revedere de la ei. Iată cum puteți repara talpa încălțămintei (pantofi/adidași/ghete etc.). Prelungiți viața încălțămintei dvs. în doar câteva minute! Acest lucru nu are preț!

Primul pas este curățarea zonei dintre pantof și talpă, precum și talpa atât din interior, cât și din exterior. Puteți utiliza o perie pentru a îndepărta murdăria rămasă. Este important ca zona curățată să fie uscată, astfel încât adezivul să se lipească în timpul aplicării.

Înainte de a lipi talpa încălțămintei, este important să cumpărați un lipici adecvat pentru acesta. Vă recomandăm lipiciuri moi și adezivi rapizi adecvați pentru lipirea cauciucului, pielii, țesăturii, plutei etc. care sunt ideale pentru lipirea tălpilor și rupturilor. Astfel, veți avea siguranța că va rezista în timp.

După ce ați achiziționat lipiciul, citiți instrucțiunile și analizați cantitatea recomandată care trebuie aplicată. Întindeți un strat subțire, uniform, de lipici pe interiorul tălpii și pe exteriorul pantofului. Folosiți o spatulă pentru a întinde bine lipiciul și evitați să puneți prea mult.

Lăsați adezivul să se usuce cinci-zece minute. Apoi, uniți cele două părți și strângeți puternic pentru câteva secunde talpa și partea superioară a pantofului, astfel încât să fie bine lipite. Pentru a promova strângerea, puteți umple interiorul pantofului cu bile realizate din hârtie.

Lăsați să se usuce timp de 1 până la 2 ore înainte de a purta pantofi. Pentru cele mai bune rezultate, așteptați până a doua zi.

După ce lipiciul se usucă, dacă a mai rămas, pentru a-l îndepărta ștergeți ușor cu o cârpă înmuiată într-un produs de îndepărtare a lacurilor de unghii care conține acetonă.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!