Home Nou Cum să scapi de păianjeni și cum cureți ușor pânzele lor? – remedii naturiste și substanțe chimice pentru a-i elimina
Nou

Cum să scapi de păianjeni și cum cureți ușor pânzele lor? – remedii naturiste și substanțe chimice pentru a-i elimina

Urmareste-ne pe Google News

Pânzele de păianjen sunt o problemă estetică (și nu numai) a caselor și birourilor noastre, care sunt țesute constant. Desigur, din punct de vedere practic, prezența în casă a acestor oaspeți neplăcuți și a pânzelor lor are cel puțin o latură pozitivă, și anume eliminarea altor oaspeți chiar mai nepoftiți, cum ar fi țânțarii, muștele sau alte insecte. Dar cei care trăiesc în mediul rural sau au o grădină mare, cunosc foarte bine sacrificiile necesare pentru a menține casa curată! Adevărul este că păianjenii sunt neobosiți și își țes pânzele rapid, care pot oferi locuinței sau biroului un aspect înfiorător! De aceea, în acest ghid vă vom spune cum să eliminați păianjenii și pânzele lor pentru mult timp într-un mod simplu și rapid!

Eliminarea ușoară a pânzelor de păianjeni

Evitați să exterminați păianjenii: ei vor pleca singuri imediat ce le eliminați posibilitatea de a se stabili. Nu merită să-i omorâți, deși pentru a scăpa de pânzele lor, este necesar să vă dotați cu anumite ustensile de curățat sau aspirat. Printre cele mai frecvente sunt; utilizarea unui aspirator, o cârpă care trebuie fixată în jurul unui băț (cum ar fi un cuier pentru haina), o mătură sau un mop.

Folosirea aspiratorului vă permite să aspirați toate pânzele cu puțin efort, ajungând ușor în colțuri cu ajutorul furtunului extensibil. Treceți furtunul de-a lungul pereților, crescând puterea în colțurile cele mai inaccesibile. Dacă rămân urme de murdărie, treceți o cârpă umedă pe resturi.

O altă soluție mai clasică și mai silențioasă este cea a cârpii pe un băț. Îl puteți folosi pe cel al măturii ca orice alt băț de o anumită lungime. Este util atât pentru colțurile de sus, cât și pentru cele de jos. În primul caz vă permite să atingeți înălțimi considerabile. În cel de-al doilea caz vă salvează de necazul urcării la înălțime. Pur și simplu va trebui să înveliți o cârpă în jurul capătului unui băț. Și, pentru elimina pânzele, pur și simplu, treceți cârpa de-a lungul celor mai murdare zone.

Pânzele de unică folosință antistatice pot fi de asemenea utile, care, datorită acțiunii sale electrostatice, captează pânzele de păianjeni și reține praful, și toată murdăria lăsată de păianjeni cu o ștergere simplă.

Odată îndepărtate toate pânzele de păianjeni prezente în casă, care până la urmă nu necesită multă știință, cum să faceți să nu mai reapară? În primul rând, păstrându-o întotdeauna curată, fără praf și evitând ca păianjenii să găsească locuri potrivite pentru ei, adică întunecate și ascunse. Așadar, evitați îngrămădirea ziarelor, acumularea de obiecte pe mobilier și unități de perete pe care nu le mișcați niciodată. Apoi, există mai mulți repelenți naturali care vor face din casa dvs. un loc neatrăgător pentru păianjeni și îi vor face pe ultimii rămași să fugă după curățenie.

Remedii naturiste care țin departe păianjenii

Păianjenii, de fapt, urăsc mirosurile puternice, cum ar fi cel de lemn de cedru, lavandă și frunze de eucalipt. Dacă aveți o casă cu grădină sau terasă, pentru a ține păianjenii cât mai departe, o soluție bună ar fi să așezați aceste plante ornamentale, care sunt și frumos mirositoare pentru oameni.

Se pare că păianjenii tolerează cu greutate și castanele și nucile.

Capcana pentru păianjeni este cu siguranță un remediu sigur pentru casă și mediu. Una dintre capcanele folosite pe scară largă este Spidatrap, și care este de obicei plasată în scări sau în colțurile tavanului, ca prevenire a apariției pânzelor de păianjeni. Datorită acestui dispozitiv, păianjenul prins poate fi eliberat turnând câteva picături de ulei de floarea soarelui la baza capcanei.

Remedii naturiste împotriva păianjenilor

Totuși, dacă până la urmă doriți să îi exterminați, tutunul vrac sau tutunul pentru pipă este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru uciderea păianjenilor. Pur și simplu, dizolvați puțin tutun în apă, fierbeți-l și pulverizați o parte din loțiune pe locurile unde se pot forma pânze de păianjen, adică uși, ferestre și găuri în perete.

În mod alternativ, puteți utiliza ulei de Neem, care este un alt insecticid natural excelent. Pentru asta, turnați câteva picături de ulei esențial de Neem în apă, până obţineți aroma dorită, apoi pulverizați loțiunea pe uși, ferestre, fisuri, găuri în perete și scânduri ușor ridicate, precum și pe pervazuri și la intrarea casei, cu vedere la grădină, este un truc rapid și cu siguranță merită încercat.

Produse chimice împotriva păianjenilor

Cu siguranță, mulți oameni se întreabă cum pot elimina și ține la distanță păianjenii cu substanțe chimice. Unul dintre cele mai cunoscute și de calitate produse de pe piață, este cu siguranță Vape Mosquito. Prin pulverizarea acestuia veți obține imediat rezultate bune, datorită mirosului său special care ucide rapid păienjenii în cauză.

Un insecticid specific bun din grupa chimică pentru prevenirea păianjenilor și împotriva formării de acarieni este Zig Zag MagnaTela Spider. Atunci când îl folosiți, asigurați-vă că nu există păianjeni în cameră și preveniți venirea acestora pulverizând spray-ul în toată camera, apoi deschideți geamurile și lăsați să se aerisească timp de aproximativ 30 de minute.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!