Home Tehnologie, Nou Cum să te conectezi gratuit la toate rețelele Wi-Fi?
NouTehnologie

Cum să te conectezi gratuit la toate rețelele Wi-Fi?

Într-o lume din ce în ce mai conectată, a devenit ceva de neconceput să nu te poți conecta la rețeaua Internet atunci când ești în alt loc în afară de casa ta. Fie că vă aflați la câțiva pași de locul de muncă, într-un parc public sau într-o țară străină, în zilele noastre există diferite soluții pentru a profita de o rețea WiFi gratuită atât pe iPhone, Android și cât și pe PC. De aceea, în acest articol vă prezentăm o metodă simplă prin care vă puteți conecta gratis la toate rețelele Wi-Fi!

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să folosiți aplicația Wi-Fi Map, care vă permite să accesați gratuit toate parolele Wi-Fi din jurul dvs. Prin intermediul acestei aplicații veți avea acces la peste 2 milioane de parole din întreaga lume, precum și la o listă foarte lungă de hotspoturi și informații despre acestea. De asemenea, este excelentă și ușor de utilizat pe iPhone X, Android, computer, tabletă iPad sau orice alt dispozitiv care se conectează la Wi-Fi. Și nu în ultimul rând, în ea puteți adăuga date despre un Wi-Fi pe care îl cunoașteți.

Care sunt pașii de urmat pentru a te conecta gratuit la toate rețelele Wi-Fi cu aplicația WiFi Map®?

  1. Descărcați aplicația pentru Android aici sau pentru iPhone aici.
  2. Deschideți aplicația și navigați pe hartă pentru a vedea toate conexiunile Wi-Fi din jurul dvs.
  3. Faceți clic pe cea mai apropiată pentru a accesa parola corespunzătoare.

Rețineți că, pentru moment, aplicația este disponibilă doar în limba engleză. Harta Wi-Fi este disponibilă atât în versiune gratuită cât și în versiunea PRO, adică cu plată (5,49 EUR). În versiunea gratuită, Wi-Fi Map oferă toate punctele de acces Wi-Fi pe o rază de 2 km. Iar, versiunea cu plată vă arată toate hotspoturile Wi-Fi din întreaga lume și vă permite să vă consultați în timp ce sunteți offline.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!