Home Fashion Cum să te îmbraci dacă ești obeză?
Fashion

Cum să te îmbraci dacă ești obeză?

Obezitatea sau supraponderabilitatea nu este o problemă atât de gravă încât să afecteze stilul vestimentar al unei persoane, fiindcă pe piață există așa-numitele categorii: „dimensiuni mari”. Cu toate acestea, grăsimea de pe abdomen sau coapsele uriașe pot pune probleme în alegerea îmbrăcămintei care vi se potrivește atunci când doriți să ascundeți defectele. Prin urmare, în acest articol am decis să vă oferim câteva sfaturi despre cum să vă îmbrăcați dacă sunteți obeză!

Din fericire, persoanele obeze sau supraponderale pot masca șoldurile largi, gâtul gros, brațele și coapse mari cu ajutorul unui ținute corespunzătoare. Pentru asta, recomandarea noastră este să alegeți țesături fine (bumbac, mătase etc.) și elastice, fără imprimeuri prea evidențiate, care să vă armonizeze partea superioară și inferioară a corpului. Nu alegeți haine prea largi, gândindu-vă că acestea vă vor ascunde grăsimea, pot avea efect invers.

De asemenea, un alt sfat bun este să selectați cu atenție culorile! Important este să le evitați pe cele deschise, care tind să strălucească, deoarece evidențiază rotunjirea. Vă recomandăm culorile mai sobre (închise), însă nu ca cele de la o ceremonie de înmormântare, iar culorile deschise sunt mai mult pentru “ups”, fără să uitați să evidențiați tenul, culoarea părului, ochilor, coafura sau decolteul cu bijuterii frumoase.

Femeile obeze și supraponderale ar trebui să știe că există anumite reguli de urmat, atunci când vor să aleagă pantalonii potriviți. Recomandarea noastră este să:

  • Evitați pantalonii prea strâmți, deoarece vă vor sublinia talia mijlocului,
  • Alegeți pantaloni drepți sau pantaloni evazați în partea de jos,
  • Alegeți pantalonii sau blugii lejeri, care ating ușor picioarele, mai degrabă decât să se lipească de ei, deoarece vă pot vor oferi un aspect mai zvelt,
  • Purtați pantaloni care au linii drepte în jurul zonei șoldului,
  • Evitați pantalonii și curelele strălucitoare,
  • Evitați pantalonii în stil de țigaretă, deoarece aceste este un stil mai puțin atractiv pentru un corp în formă de pară sau clepsidră,
  • Evitați pantalonii conici până la gleznă,
  • Evitați pantalonii subțiri.

Indiferent dacă aveți coapsele și umerii rotunzi, bustul generos, fesele rotunde și burtă, în acest caz ar fi să alegeți rochii, tricouri și bluze la modă, adaptate mărimii și siluetei dvs. Rochiile vaporoase și cu talie joasă (lână, bumbac etc.) sunt, de asemenea, o opțiune foarte bună. Dacă sunteți plinuță sau în formă de O, ar trebui să purtați topuri drepte cu tăieturi perfecte și cu decolteuri tip barcă sau în formă de V pentru a unifica partea de sus a siluetei dvs. De asemenea, dacă purtați un sacou închis la culoare peste un tricou sau o cămașă veselă, aspectul dvs. va fi perfect!

Și nu în ultimul rând nu uitați să purtați tocuri înalte. Fără îndoială că tocurile vă vor face să păreți mai înaltă și mai subțire.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!