Home Frumusete, Nou Cum să vă protejați părul de dispozitivele pentru coafare? – cele mai bune creme și spray-uri de protecție termică pentru păr
FrumuseteNou

Cum să vă protejați părul de dispozitivele pentru coafare? – cele mai bune creme și spray-uri de protecție termică pentru păr

Urmareste-ne pe Google News

Majoritatea uscătoarelor de păr, plăcilor de îndreptat și ondulatoarelor de păr se încălzesc foarte tare și din moment ce se încălzesc, vă pot arde părul. De aceea, atunci când utilizați aceste dispozitive, ar fi esențial să utilizați un tratament care vă protejează firele de păr de ardere. Într-adevăr, doar un tratament termoprotector aplicat înainte de a utiliza fierul de călcat poate limita deteriorarea. Astfel de produse de protecție termică conțin într-adevăr ingrediente active care protejează părul de căldură și îl fac mai strălucitor. În cele ce urmează, vă învățăm cum să vă protejați părul de dispozitivele pentru coafare cu câteva creme și sprayuri care pot limita daunele.

De ce să folosiți produse de protecție termică? 

Atunci când utilizați dispozitive de coafare în rutina dvs. zilnică de înfrumusețare, firul părului suferă consecințele. Părul devine fragil, mai uscat și tinde să-și piardă strălucirea. Din fericire, există produse special concepute pentru a-l proteja cât mai bine posibil de căldura emisă de dispozitivele de coafare. Acestea conțin ingrediente active hrănitoare și hidratante (cum ar fi cheratină, extract din tarate de quinoa aurie, extract de jojoba etc.) care compensează cu efectele de uscare ale coafării și care sunt chiar capabile să întărească firul de păr pentru a-l face mai rezistent. Un tratament termoprotector se aplică părului umed înainte de a utiliza un uscător de păr.

Pe da altă parte, există creme sau spray-uri care se aplică pe părul uscat înainte de a utiliza o placă de îndreptat sau un ondulator, deoarece cuticula este mult mai fragilă atunci când părul este umed.

Pur și simplu pulverizați produsul la aproximativ douăzeci de centimetri distanță de păr. Nu este necesar să folosiți o cantitate mare pentru ca tratamentul să fie eficient, dar trebuie totuși trebuie să îl distribuiți bine pe tot părul prin intermediul unui pieptene.

Care sunt cele mai bune creme și sprayuri pentru protecție termică?

Cele mai bune produse sunt cele care oferă rezistență termică, astfel încât să puteți fi siguri că vă protejează părul. Acesta produse de protecție, hrănește și adaugă volum sau strălucire parului. Cu alte cuvinte, îi va readuce la adevărata sa stare naturală. Am selectat pentru dvs. ceea ce credem că sunt cele mai bune creme și spray-uri, pe care vi le enumerăm mai jos.

1. Tratament de protecție termică – Expert Protection 230°C Franck Provost – aproximativ 5.70 Euro, echivalentul a 27. 78 în Lei (îl puteți cumpăra de pe site-urile de comerț online internaționale)
2. Tratament pentru par Revlon Professional Uniq One All In One – 49 Lei
3. Kérastase Nutritive Nectar Thermique – lapte termic protector pentru netezire si hidratare pentru par uscat – 128 Lei
4. Crema Leave-in L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair pentru protectie termica
5. Ser Moroccanoil Smooth Blow Dry pentru protectie termica – 120 Lei
6. Ser pentru protectie termica Schwarzkopf Professional Osis+ – 34 de Lei
7. Cremă de păr L’Oreal Professionnel Mythic Oil pentru protectie termica – 42 Lei
8. Spray Joico Dream Blowout pentru protectie termica – 86 Lei

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!