Home Tehnologie Cum se adaugă muzică la fotografiile de Instagram?
Tehnologie

Cum se adaugă muzică la fotografiile de Instagram?

Instagram oferă o mulțime de opțiuni prin care vă puteți personaliza fotografiile și videoclipurile publicate. Cu toate acestea, există o opțiune importantă care lipsește: audio. Dacă doriți să adăugați muzică la videoclipuri Instagram, nu este atât de simplu. Prin urmare, în acest articol vă arătăm care sunt pașii necesari pentru a adăuga muzică la fotografiile de Instagram.

Pentru a adăuga muzică la fotografiile dvs. din Instagram, accesați magazinul de aplicații, căutați și instalați “Vigo Video”, în mod oficial Flipgram, disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.

După, deschideți “Vigo Video”, apăsați butonul “Start” pentru a alege locația fotografiei (sau fotografiile). De exemplu, din memoria telefonului, de pe net, de pe aparatul foto etc. Apoi, faceți clic pe melodia care doriți să o adăugați la fotografia dvs. pe Instagram.

Dacă apăsați “Speed (Viteză)” fotografia va fi transformată într-un videoclip de 15 de secunde cu piesa aleasă. În cazul în care are includeți o singură imagine, aceasta va fi convertită într-o imagine statică cu muzică de fundal.

Faceți clic pe “Next (Următorul)” care va apărea în colțul din dreapta sus al ecranului. Vă vor apărea diverse iconițe de la aplicații în care puteți distribui videoclipul, selectați Instagram.

Imaginea dvs. cu muzică se va încărca pe Instagram. La final, adăugați filtrele dorite, text, iar apoi distribuiți. Voila, vi s-a încărcat imaginea cu muzică!

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!