Home Tehnologie Cum se evită verificarea identității pe Facebook?
Tehnologie

Cum se evită verificarea identității pe Facebook?

Vreți să creați un cont de Facebook și nu doriți să asociați numărul de telefon la acesta? În cele ce urmează vă prezentăm o metodă simplă prin care puteți să evitați primirea codului de confirmare prin SMS de la Facebook. Haideți să vedem cum se evită verificarea identității pe Facebook!

După ce ați creat contul, Facebook vă verifică identitatea pe baza adresei de e-mail sau a unui SMS pe care îl trimite pe numărul dvs. de telefon. În ceea ce privește metoda de evitare a acestei situații, este posibilă printr-o metodă simplă și utilă. Cu toate acestea există posibilitatea să eșueze din diverse motive. Pentru început trebui să dispuneți de un PC cu conexiune la Internet.

Pentru a evita verificarea identității pe Facebook, primul pas este să dispuneți sau să obțineți o adresă de e-mail (Gmail sau Yahoo) validă pentru înregistrarea pe Facebook.

Apoi, să instalați extensia “User-Agent Switcher” pentru Google Chrome.

Va fi adăugată o nouă pictogramă pe care va trebui să faceți clic. Se va afișa o listă cu mai multe sisteme de operare. Selectați “iOS → iPhone 6”. Apoi, vi se va deschide o versiune de mobil. Tot ce trebuie să faceți este să accesați Facebook și să vă înregistrați. După înregistrare, trebuie să vă apără mesajul “Adaugă prieten”, astfel veți evita verificarea identității pe Facebook pe baza codului de confirmare prin SMS.

Ideea este de a vă preface că folosiți un telefon mobil pentru a vă înregistra. Majoritatea conturile goale sunt generate de pe PC-uri, astfel că Facebook pune foarte mult accentul pe verificarea identității în timpul accesării site-ului său de pe PC-uri.

Comentarii pe Facebook
3/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!