Home Nou Cum se curăță ametistul?
Nou

Cum se curăță ametistul?

Urmareste-ne pe Google News

Ametistul este un cuarț asociat cu luna februarie de către romani, dedicat planetei Neptun, zeul apei. Este utilizat pe scară largă în terapiile alternative din medicina occidentală, dar și pentru a pentru a atrage energia focului și a pasiunii, spiritualității, cumpătării și creativității. În teoria cuantică și în conceptele electromagnetismului este prezentat modul în care totul vibrează la o anumită frecvență, și de asemenea, modul în care cristalele posedă și capacitatea de a schimba frecvențele obiectelor și corpurilor. De aceea, este necesar să știm cum să curățăm ametistul pentru a elimina energiile negative acumulate. Prin urmare, mai jos, vă vom spune cum să curățați o piatră de ametist, și nu numai.

Cum se curăță pietrele energetice?

Așa cum am spus deja, spălarea pietrelor energetice nu înseamnă îndepărtarea murdăriei, ci purificarea de orice energie negativă cu care ar fi „încărcate” sau ține în ele. Dacă nu știați și doriți să învățați cum să spălați o piatră energetică (jad, cuarț, turcoaz, etc.) pe care o aveți în casă sau pe care o purtați cu voi, urmați aceste sfaturi.

Alegeți un recipient, de preferință din ceramică sau sticlă, în care să vă curățați piatra energetică. Trebuie să aveți în vedere să curățați pietrele energetice, în special cele ametist, noaptea, atunci când luna este vizibilă.

Folosiți sare grunjoasă pentru a curăța pietrele. Așezați ametistul în mijloc și acoperiți-l complet cu sare pentru a elimina orice energie negativă pe care o poate avea.

Puneți recipientul la fereastră sau într-un loc unde luna strălucește, își arătă reflexia și care, dacă este posibil, luminează recipientul cu piatra. Lăsați-o să se curețe peste noapte, fără să o atingeți.

A doua zi, dimineața, scoateți piatra din recipient cu o cârpă, mănușă sau pungă. Astfel, veți avea certitudinea că nu o veți atinge și nu o veți murdări din nou.

Puneți-o sub robinetul cu apa rece si lăsați-o să se curețe bine sub jetul de apă. Lăsați apa să curgă tare, iar când observați că nu mai rămâne sare, scoateți-o.

Apoi, așezați piatra de ametist pe o farfurie din sticlă sau ceramică și depozitați-o într-un loc în care nu intră nimeni în contact cu ea, astfel încât să nu există interferențele energetice, cel puțin în acea zi. A doua zi ametistul dvs. va fi complet curat și îl puteți refolosi.

Pe deoparte, unii specialiști au relatat faptul că pietrele de cuarț transparent au proprietatea de a curăța alte pietre. Prin urmare, aceștia vă îndrumă să puneți pietrele de cuarț purificate împreună cu alte pietre, în scopul de le a face o curățare imediată. Iar pe de altă parte, vă mai recomandă, de asemenea, să îngropați (într-o oală) orice pietre energetice într-un loc specific din curte timp de o săptămână, relatând că prin acest proces, pe lângă faptul că pietrele dvs. vor fi curățate de energie negativă, acestea vor fi încărcate de mama pământ.

 

Acordă o notă acestui articol!
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!