Home Frumusete Cum se curăță pielea cu apă oxigenată?
Frumusete

Cum se curăță pielea cu apă oxigenată?

Apa oxigenată are proprietăți reale de curățare a punctelor negre, a grăsimilor din piele, precum și de exfoliere. De aceea, este un aliat extrem de util în tratamentele de înfrumusețare, datorită compușilor săi peroxidul de hidrogen nu este agresiv cu pielea. Exfolierea și curățarea pielii cu apă oxigenată este foarte simplă și economică. Prin urmare, în acest articol vă arătăm cum să curățați pielea cu peroxid de hidrogen la domiciliu.

Înainte de a începe procesul de curățate și exfoliere a pielii cu apă oxigenată trebuie să fiți conștienți de faptul că, în unele zone ale corpului pielea este mai sensibilă, astfel încât vă puteți confrunta cu reacții alergice și arsuri minore. De aceea, vă recomandăm să efectuați mai întâi un test în spatele urechilor sau în interiorul încheieturii mâinii pentru a vedea cum reacționează pielea dvs. la această substanță. Amintiți-vă că pielea feței este mai sensibilă decât restul corpului.

Pentru a curăța și exfolia pielea cu apă oxigenată va trebui să folosiți o apă oxigenată de 20 de volume. Este important să respectați această valoare, deoarece dacă utilizați un volum mai mic, nu veți obține efectele dorite. Peroxidul de hidrogen este utilizat pentru dezinfectarea rănilor, deoarece conține cantități foarte mici de peroxid de hidrogen. În cazul în care depășiți acest volum, puteți deteriora straturile pielii și chiar puteți agrava punctele negre.

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să spălați bine zona pielii pe care doriți să o curățați. Puteți folosi apă și săpun, iar apoi este recomandat să uscați cu ajutorul unui prosop.

Când pielea este curată, aplicați puțin exfoliant și masați zona prin mișcări circulare. Apoi, clătiți și uscați utilizând prosopul. Acum, pielea dvs. este gata să înceapă procesul de clătire și curățare cu apă oxigenată.

Pentru a aplica apa, utilizați un bumbac și umeziți-l cu apă oxigenată de 20 de volume. Începeți să o aplicați în zonă în stropi mici până când pielea devine bine umezită. Lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute.

Apoi, trebuie să scoateți peroxidul din piele, clătind cu apă caldă și uscând cu o cârpă moale. Dacă observați că nu a fost exfoliată și curățată suficient, puteți repeta procesul, deși vă recomandăm să așteptați 24 de ore înainte de a o lua de la capăt.

În timpul procesului puteți observa că pielea devine roșie, acest lucru este normal datorită exfolierii anterioare și a apei oxigenate. Cu toate acestea, dacă observați erupții, arsuri sau mâncărimi excesive pe piele, opriți procedura și mergeți la medic.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks