Home Tehnologie Cum se deschid fișierele cu extensia .nfo?
Tehnologie

Cum se deschid fișierele cu extensia .nfo?

Fișierul a cărei extensie se termină cu .nfo. conține informații și instrucțiuni referitoare la un anumit software și poate fi deschis doar cu ajutorul unor aplicații. Este posibil ca fișierele .nfo să fie fișiere de date în loc de documente sau de materiale media, ceea ce înseamnă că acestea nu sunt menite a fi deschise deloc.

Ce este un fișier .NFO?

Extensia NFO este un fișier care cuprinde informații Warez și a fost dezvoltat de către THG. Fișierul cu extensia NFO, în principiu conține informații referitoare la un software sau program care a fost piratat. Aceste programe sunt distribuite prin intermediul site-urilor de Torrent, care pot fi accesate cu ușurință prin Internet.

Cum se deschide un fișier .NFO?

Fișierele .nfo sunt fișiere de text simple care pot fi deschise cu Notepad-ul, care vine preinstalat în orice versiune de Windows. Acestea conțin de obicei, imagini desenate cu ajutorul caracterelor speciale, și, prin urmare, există o serie de programe simple și gratuite care spre deosebire de Notepad, ele permit scrierea de imagini, dar și a unor forme destul de atractive pe baza unor caractere speciale.

De asemenea, unul dintre programele gratuite cu care puteți deschide și edita fișiere .NFO este DAMN Nfo Viewer. Îl puteți descărca gratuit de aici.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks