Home Frumusete Cum se elimină coșurile cu usturoi?
Frumusete

Cum se elimină coșurile cu usturoi?

Urmareste-ne pe Google News

Dacă frecați fața cu usturoi eliminați rapid coșurile minuscule. De necrezut? Bineînțeles că nu. De fapt, usturoiul este un remediu natural deosebit datorită proprietăților sale antibacteriene. Fiind bogat în alicină, acesta poate să facă minuni pentru piele, reducând roșeața și eliminând coșurilor, precum și prevenirea apariției viitoarelor focare. Vă întrebați cum puteți scăpa de coșuri cu usturoi? Continuați să citiți acest articol!


Una dintre cele mai bune modalități de a elimina coșurile cu usturoi este de a combina proprietățile acestui produs extraordinar cu proprietățile antibacteriene ale lămâii. Prin urmare, este necesar să spălați pielea afectată cu săpun de față (de ex: Dove), apoi tăiați o lămâie în două și masați zona timp 5 minute. După aceea, zdrobiți usturoiul și lăsați-l să acționeze timp de 10 minute. Lămâia va deschide porii, astfel încât usturoiul poate elimina în profunzime coșurile și punctele negre din zona afectată.

De asemenea, pentru a elimina rapid coșuri puteți aplica usturoi direct pe piele. Începeți prin exfolierea zonei, apoi frecați un cățel de usturoi tăiat în doua peste acnee, sau tăiați usturoiul rondele si aplicați deasupra coșurilor și lipiți cu leucoplast medical lăsând să acționeze 20 de minute. Repetați această procedură o dată pe zi până când acneea dispare definitiv.

O altă metodă de a elimina coșurile este să pregătiți o mască de usturoi. Această mască este simplu de făcut, trebui doar să zdrobiți doar un cățel de usturoi și să îl amestecați cu două linguri de miere. În cele ce urmează, spălați bine tenul, apoi aplicați masca cu usturoi și aveți răbdare să acționeze vreme de aproximativ 15 minute. În final, clătiți zona cu apă rece și săpun.

Adesea, organismul uman este predispus la dezvoltarea de coșuri și acnee. În aceste cazuri, puteți consuma usturoi crud. Consumul de usturoi purifică sângele și are în compoziție ulei eteric ce conține compuși pe baza de sulf, care este esențial în tratarea acneei. Prin urmare, puteți consuma trei căței de usturoi pe zi timp de cel puțin trei săptămâni în scopul de a preveni formarea de coșuri și acnee, precum și de a vindeca unele boli de piele.

Pregătiți o pastă de usturoi pentru a elimina coșurile. Zdrobiți mai mulți căței de usturoi și adăugați două linguri de ulei de măsline. Spălați bine zona și aplicați această pastă; lăsați-o să acționeze timp de 15 minute, apoi clătiți cu apă rece.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!