Home Fashion Cum se elimină marcajul tivului?
Fashion

Cum se elimină marcajul tivului?

Dacă ați apelat la un croitor să vă scurteze pantalonii ș dintr-un motiv sau altul doriți să-i mai întindeți sau să deschideți cusătura, în acest articol vă vom oferi despre cum puteți elimina marcajul tivului.

Iată câteva trucuri prin care puteți elimina marcajul tivului:

Un mod bun de a elimina tivul de pe pantaloni, este să așezați pe masa de călcat sau orice ce altceva folosiți pentru această sarcină, o foaie de folie de aluminiu (cea obișnuită, cea de bucătărie), pe acesta pantalonii (zona cu toc) și deasupra o cârpă umezită în amoniac. Apoi, treceți fierul fierbinte de mai multe ori, până când pânza este complet uscată. În acest fel, marcajul va fi șters.

O a doua soluție cu adevărat simplă, este să tăiați țesătura de pe tivul vechi, astfel încât să eliminați orice semne și apoi să adăugați un element care poate compensa materialul lipsă, până când atinge lungimea dorită. De exemplu, puteți aplica decupaje sau o bucată dintr-un alt material. În acest sens, va trebui să aveți o anumită creativitate pentru a putea prelungi țesătura într-un mod original.

De asemenea, puteți elimina marcajul sau linia tivului vechi, mascându-l sau aplicând o decorațiune deasupra sa. În orice caz, va trebui să decorați partea tivului, de exemplu, cu motive brodate sau cu mărgele sau cu o cusătură nouă realizată la mașina de cusut.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!