Home Diverse, Nou Cum se elimină petele de clor de pe haine
DiverseNou

Cum se elimină petele de clor de pe haine

Oamenii folosesc înălbitori pentru a scoate petele, pentru a menține stralucirea și albul hainelor, însă problema principală a înălbitorilor este faptul că deteriorează culoarea îmbrăcămintei, cauzează pete și distruge culoarea originală a acestora.

În acest articol, vă prezentăm câteva sfaturi despre cum puteți să eliminați petele din îmbrăcăminte cauzate de clor sau înălbitor, astfel încât să puteți folosi hainele în continuare.

În general clorului îi ia ceva timp pentru a acționa și pentru a afecta hainele. În situația în care ați stropit hainele cu clor, aplicați cît se poate de rapede vapori de alcool sau de colonie. În acest fel, puteți preveni apariția petelor de clor sau dispariția culorii hainelor.

Dacă clorul sau înălbitorul a scos culoarea din material nu mai puteți face nimic în acest sens. Singura soluție posibilă este să revopsiți hainele cu vopsea de haine.

În cazul în care doriți să vopsiți doar petele, trebuie știut că este destul de dificil să alegeți exact nuanța care să se potrivească cu haina dvs.

Dacă găsiți vopseaua potrivită, puteți să vopsiți toată haina sau să acoperiți numai fragmentele pe care le-a decolorat înălbitorul.

O altă idee ar fi să aplicați o broderie sau să acoperiți petele de clor cosind o emblemă deasupra.

Comentarii pe Facebook
4/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!