Home Diverse Cum se elimină petele de miere?
Diverse

Cum se elimină petele de miere?

Întâmplător ați vărsat un pic de miere de albine pe o țesătură și nu știți cum să o îndepărtați? Nu vă îngrijorați! În acest articol vă arătăm cum să eliminați petele de miere într-un mod simplu și rapid cu soluții din casă!

Mierea este un aliment foarte delicios și foarte gustos, cu proprietăți nutriționale, care este de mare ajutor pentru dezvoltarea corpului nostru. Din păcate, nu este foarte util pentru hainele noastre. Prin urmare, cu aceste sfaturi simple puteți elimina petele de miere pe haine. 

Cele mai multe pete de miere sunt destul de ușor de îndepărtat. Dacă îmbrăcămintea este rezistentă, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este adăugați apă fierbinte sau apă cu detergent pe murdărie și să începeți să frecați intens. La final, puneți îmbrăcămintea în mașina de spălat.

Dacă pata este persistentă, un sfat ar fi să utilizați borax (borat de sodiu) și să frecați tare cu o cârpă umezită în apă. Apoi, puneți haina înapoi în mașina de spălat.

Cum se îndepărtează petele de miere de pe covor?

Amestecați o soluție formată dintr-o linguriță de detergent lichid de spălat vase și două cești de apă caldă. Îndepărtați pata cu o cârpă albă curată sau cu un prosop de hârtie înmuiat în această soluție. La final, eliminați toată soluția sau detergentul cu ajutorul unei cârpe înmuiate în apă rece.

Dacă pata este persistentă, aplicați alcool sau peroxid de hidrogen pe o cârpă curată, apoi frecați ușor pe pata de miere. Acest remediu trebuie utilizat numai pe covoare albe sau foarte simple, deoarece se pot decolora.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!