Home Nou Cum se elimină petele galbene de pe adidași sau teniși albi?
Nou

Cum se elimină petele galbene de pe adidași sau teniși albi?

Adidașii sau tenișii sunt o piesă de bază atât în ​​dulapul feminin, cât și în dulapul masculin și, în special, în garderoba copiilor. Folosirea îndelungată face ca această piesă vestimentară să devină murdară sau pătată. Prin urmare, în acest articol vă prezentăm 4 sfaturi despre cum să eliminați petele de pe adidași sau teniși, astfel încât să puteți curăța aproape orice tip de pată, nu doar pe cele galbene.

Sfat 1: În cazul în care adidașii sau tenișii dvs. sunt albi, șansele ca petele să nu pot fi eliminate pentru totdeauna sunt destul de mari, așa că încercați să le curățați cât mai rapid, din moment ce le-ați observat. Primul nostru sfat în curățarea petelor galbene de pe adidași sau teniși constă în realizarea unei rețete simple, cu produse casnice.

Veți avea nevoie de:

  • O linguriță de amoniac
  • O linguriță de detergent
  • 150 ml de apă sau o jumătate de pahar

Amestecați toate ingredientele și clătiți petele cu acest amestec pe bază de amoniac; repetați procesul și apoi spălați cu multă apă pentru a îndepărta excesul de amoniac și detergent de pe adidașii sau tenișii dvs. albi.

Sfat 2: Spălați adidașii sau tenișii cu apă de la robinet și apoi aplicați amidon de porumb în strat gros, cunoscut sub numele de Maizena, care are o cutie galbenă, lăsați-l să se usuce în mod natural, apoi spălați în mod obișnuit pentru a îndepărta amidonul de porumb.

Sfat 3: Luați o pastă și o periuță de dinți și frecați petele ca și cum ați peria dinții. Acest proces poate fi de asemenea folosit pe părțile din cauciuc ale adidașilor, lăsându-le mai luminoase și mai curate. După periere, clătiți cu apă.

Sfat 4: Aplicați Venish pe pete și așteptați 15 minute, apoi spălați în mod obișnuit.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!