Home Frumusete Cum se epilează anusul? 3 metode de epilare anală
Frumusete

Cum se epilează anusul? 3 metode de epilare anală

Îndepărtarea părului din zona anusului este o decizie care variază de la o persoană la alta. În timp ce unii oameni preferă să păstreze niște fire de păr în zona intimă, alții preferă să elimine toate firele de păr, inclusiv pe cele din zona anusul. Pentru persoanele care vor să renunțe la părul din această regiune, în cele ce urmează le vom prezenta toate metodele de epilare anală posibile, astfel încât să nu provoace răni și suferințe. Deci, iată cum se epilează anusul!


1. Epilare anală cu ceară depilatoare

Îndepărtarea părului de pe anus cu ceară este cea mai bună metodă de epilare, deoarece nu este scumpă și în același timp nu provoacă răni. Puteți să epilați anusul acasă cu benzi depilatoare, ceară rece sau cu ceară caldă (ceară tradițională și ceară de unică folosință) folosind o oglindă în care să observați regiunea. De asemenea, puteți cere ajutorul unei persoane apropiate la îndepărtarea părului din zona anală.

Fără îndoială, cea mai recomandată practică pentru depilarea anusului este cea realizată într-un salon cosmetic în care tot procesul se va realiza într-un mod atent și profesionist, lăsând la o parte senzația de rușine. Trebuie să vă amintiți că cosmeticienii au fost instruiți să urmeze această procedură și li se pare un lucru obișnuit.

2. Îndepărtarea părului din zona anusului cu laserul

O altă metodă eficientă pe care o puteți folosi pentru epilarea părul de la anus presupune îndepărtarea cu laserul. Această tehnică poate elimina părul nedorit din toate zonele corpului; Este deosebit de potrivită pentru pielea din zona anusului cu fire de par maro. Este o epilare durabilă, dar non-definitivă. În cele mai bune cazuri, 80% din firele de păr nu mai cresc.

Pentru a beneficia de acest tratament de înfrumusețare va trebui să mergeți într-un centru de înfrumusețare specializat, apoi să treceți printr-o serie de etape și procedee specifice.

3. Epilare anală prin fotoepilare

A treia și ultima procedură prin care puteți elimina părul de pe anus este fotodepilarea. Procedura de fotoepilare presupune îndepărtarea părului nedorit cu ajutorul laserului. În această procedură lumina este atrasă de pigmentul din firul de păr și condusă până la rădăcină, unde are loc o implozie puternică, prin care rădăcina este distrusă. Epilarea nu este definitivă, însă este foarte utilă şi practică, deoarece vă ajută să scăpați de epilat în următoarele luni de zile. În timp, intervalul dintre seria de ședințe cresc foarte mult.


Este recomandat să epilăm anusul cu aparatul de ras?

Răspunsul este NU.

Regiunea anusului este foarte delicată și nu este recomandat în nici un fel să folosiți lamele de ras, mașinile de tuns, cremele de îndepărtare a părului și epilatoarele electrice, deoarece acestea pot provoca mâncărimii, iritații locale, coșuri și răni.

Prin urmare, pentru a elimina părul de pe anus, este recomandabil să folosiți una din cele trei metode indicate mai sus și să excludeți alte metode care pot provoca afecțiuni și boli de piele.


* Măsuri de precauție 

Înainte de a începe îndepărtarea părului anal trebuie să țineți cont de anumite măsuri de precauție, se impune în primul rând igienizarea corespunzătoare. Primul mijloc de igienizare presupune utilizarea unui săpun antiseptic pentru a evita apariția unor infecții. De asemenea, în procesul de epilare este important să alegeți doar materiale de unică folosință, deoarece acestea vă pot transmite boli.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!