Home Frumusete, Nou Cum se îndepărtează petele, acneea și ridurile de pe piele cu pătrunjel?
FrumuseteNou

Cum se îndepărtează petele, acneea și ridurile de pe piele cu pătrunjel?

Urmareste-ne pe Google News

Expunerea la Soare, poluare și trecerea timpului pot provoca pete, acnee și riduri pe față. Deși există o sumedenie de creme care promit să elimine aceste probleme, cel mai indicat este să folosiți remedii de casă pentru a îndepărta petele de pe față, care sunt naturale și necostisitoare. În acest articol, vă împărtășim o cremă pentru petele, acneea și riduri cu pătrunjel, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți aspectul pielii.

Care sunt beneficiile pătrunjelului pentru piele?

Dincolo de aromă, pătrunjelul prezintă numeroase beneficii estetice, fiind excelent pentru îndepărtarea petelor, acneei, și ridurilor pielii. Conform specialiștilor în sănătate, frumusețe și igienă, această plantă este o sursă excelentă de antioxidanți și vitamina C, care conferă pielii luminozitate, elasticitate și regenerare. De aceea, este utilizat ca tratament esențial în multe clinici de înfrumusețare, deoarece compușii săi hrănesc pielea, acționează ca agenți de vindecare și stimulează producția de colagen.

Mai mult, studiile în domeniu au dezvăluit că protejează organismul de deteriorarea radicalilor liberi, combate efectele îmbătrânirii, permite funcționarea sănătoasă a rinichilor și întărește sistemul imunitar.

Acum că ați aflat toate beneficiile incredibile pe care le are pătrunjelul pentru dvs., în continuare vă vom prezenta un ghid cu privirea la aplicarea pătrunjelului pe față pentru a scăpa de pete, acnee și riduri pe față.

Cremă de față cu pătrunjel pentru a îndepărta petele, acneea și ridurile

Ingrediente:

 • 1 legătură de pătrunjel tocat mărunt
 • 1 lingură de miere naturală
 • 1 lingură suc de lămâie

Mod de preparare:

 1. Adăugați pătrunjelul în blender
 2. Mixați până când obţineţi o pastă groasă
 3. Apoi, adăugați sucul de lămâie și mierea, care echilibrează pH-ul pielii, oferă fermitate pielii și o tonifiază.

Mod de utilizare:

 1. Spălați-vă și clătiți-vă bine fața înainte de a aplica crema.
 2. Răspândiți crema pe ten.
 3. Lăsați-o pe față să acționeze timp de 10 până la 15 minute.
 4. Lămâia poate să usture puțin, dacă disconfortul nu se oprește în câteva minute, îndepărtați masca.
 5. Clătiți pielea cu apă caldă și hidratați-vă pielea cu o cremă hidratantă.

Este important să aplicați crema doar pe pielea curată și pe timp de noapte, deoarece conține lămâie și dacă vă expuneți la soare, petele ar putea apărea sau se pot agrava. De asemenea, folosiți această mască o dată pe săptămână.

Dacă aplicați constant pe față această cremă de pătrunjel, puteți elimina petele, acneea și ridurile în doar câteva săptămâni.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!