Dacă aveți un fișier în format PDF și doriți să îl partajați pe Facebook, și nu știți cum. Trebuie spus că acest lucru devine posibil dacă urmați pașii indicați mai jos.

în primul rând, trebuie să știți că Facebook nu vă permite să încărcați fișiere direct în format PDF, decât pe grupuri de Facebook. Pentru a face acest lucru, accesați grupul în care doriți să încărcați PDF-ul și apoi, în câmpul de publicare, faceți clic pe „Mai multe” => “Adaugă un fișier”

Facebook vă va întreba de unde doriți să încărcați fișierul. Selectați locația corespunzătoare a fișierului PDF din memoria dispozitivului dvs.

Apoi, faceți clic pe “Alege fișierul”. În cele din urmă, faceți clic pe „Publicare” pentru a publica fișierul dvs. PDF pe Facebook.

Dacă doriți să încărcați un fișier PDF pentru a-l publica pe profilul dvs. sau pe o pagină de Facebook, va trebui să o faceți mai indirect. În primul rând, încărcați fișierul în Cloud, cum ar fi Google DRIVE.

Pe Facebook, tot ce trebuie să faci este să distribui linkul către fișier. Utilizatorii care vor da clic pe acesta vor fi redirecționați către documentul din Cloud, de unde vor putea descărca fișierul în format PDF, Word, Excel etc.

 

Comentarii pe Facebook