Home Tehnologie Cum se recuperează adresa de e-mail?
Tehnologie

Cum se recuperează adresa de e-mail?

Urmareste-ne pe Google News

Se poate întâmpla să pierdem accesul la o adresă de e-mail în care avem toate contactele și mesajele. Din fericire, există posibilitatea prin care putem să redobândim accesul la adresa noastră de e-mail. Prin urmare, în acest articol vom vedea cum se recuperează adresa de e-mail.

În primul rând, trebuie reținut că toate serverele de e-mail au incluse o serie de reguli care permit recuperarea accesului la adresa de e-mail într-un mod relativ sigur și simplu. În mod normal, în momentul în care este uitată o parolă, serverul oferă diverse alternative de resetare a acesteia. De exemplu, Outlook oferă două posibilități alternative de resetare a unei parole. Prima posibilitate constă în introducerea adresei de e-mail alternativă folosită la înregistrare.

A doua posibilitate prin care poate fi recuperată adresa de e-mail din Outlook, este de a răspunde la întrebarea de securitate pe care am setat-o la înregistrarea și la crearea contului de Outlook.

Procedura de recuperare a unui cont gmail este similară. La înregistrare, va trebui să indicăm metoda (metodele) pe care dorim să o utilizăm pentru a recupera contul. Google oferă printre altele 3 metode: telefon mobil, adresă de e-mail de recuperare sau adresă de e-mail alternativă.

De asemenea, când adresa de e-mail este oferită de furnizorului de internet pe serverul său. Pe lângă utilizarea procedurilor de recuperare a adresei de e-mail de mai sus, există întotdeauna posibilitate de a contacta departamentul de asistență tehnică al companiei pentru a beneficia de recuperarea contului de e-mail.

 

Comentarii pe Facebook
1/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!