Home Nou, Sănătate Mass-media și politicienii de rând sunt complici la cazurile de cancer ce vor urma datorită instalării antenelor 5G
NouSănătate

Mass-media și politicienii de rând sunt complici la cazurile de cancer ce vor urma datorită instalării antenelor 5G

Urmareste-ne pe Google News

În 2020, Guvernul României intenționează să acorde operatorilor de telefonie mobilă drept de acces fără restricții a de instalare de noi echipamente în proprietatea publică și privată. Pe baza acestor drepturi operatorii de telefonie mobilă vor poate instala rețeaua wireless 5G fără avize și fără acordul proprietarilor.

Agențiile federale de reglementare a sănătății și mass-media ignoră frecvent informațiile actuale și nu au intenția de a informa publicul că, radiațiile emise de a 5-a generație de rețea wireless (5G) sunt declarate posibil cancerigene de numeroși oameni de știință din lumea întreagă.

Această clasificare prevede probabilitatea ridicată de a face cancer, în special în jurul site-urilor unde tehnologia 5G va fi aproape sau va atinge corpul.

În ciuda preocupărilor comunităților științifice și medicale în legătură cu creșterea dramatică a acestor tipuri de cancer și a altor afecțiuni asociate, mass-media și politicienii de rând rămân complici.

Dr. Martin L. Pall, profesor emerit de biochimie și științe medicale de bază la Universitatea de Stat din Washington spune că lansarea 5G va ataca sistemele noastre nervoase și endocrine și va oxida ADN-ul nostru celular.

„Introducerea a zeci de milioane de antene 5G fără un singur test biologic de siguranță trebuie să fie cea mai proastă idee pe care a avut-o oricine în istoria omenirii”, afirmă dr. Pall.

Noi cercetări arată cum rețeaua 5G este folosită și ca armă de control a mulțimilor pentru a avea impact asupra sistemelor lor biologice.

Folosite de agențiile de apărare din SUA, ruse și chineze, armele care se bazează pe tehnologia electromagnetică pentru a crea senzații de arsură pe piele, sunt îndreptate spre mulțime pentru a o dispersa. Cunoscute sub denumirea de Active Denial System în armata SUA, undele dispersate sunt aceleași cu cele care vor radia de la antene 5G.

În ciuda industriei care susține că tehnologia este sigură, corupția este asigurată în cadrul acestor organizații.

Un grup de oameni de știință CDC a prezentat în 2016 o dovadă de corupție implicată în agențiile de reglementare de nivel superior și de comitetele „de etică”.

Guvernul României transformă țara într-un mare experiment ațintit asupra cetățenilor săi!

În România politicienii și corporațiile se bucură de privilegii, în timp ce cetățenii sunt afectați de aceste tehnologii extrem de nocive!

Un exemplu concret și recent, este cel al Primarului Clujului, Emil Boc care a prezentat implementarea tehnologiei 5G drept al treilea pilon al strategiei administrației sale de transformare a Clujului într-un oraș „smart” și s-a declarat un susținător „fără echivoc” al acestei tehnologii. Acest politician spune: “România nu are timp să aștepte să vadă dacă tehnologia 5G afectează sănătatea oamenilor”.

Amintim cititorilor că, nu se știe ce sponsorizări a primit Primăria din Cluj sau ce beneficii are primarul în sine de la marile companii de telecomunicații, (de ex: Huawei) pentru a susține implementarea rețelei 5G în orașul Cluj.

Însă lucrurile se schimbă, există probe care vor duce la împiedicarea lansării 5G.

Mai multe țări și orașe interzic acum sau restricționează utilizarea WiFi-ului și construirea turnurilor celulare în apropierea centrelor pentru copii, cum ar fi școlile primare, pepinierele, inclusiv universitățile.

Franța, de exemplu, a adoptat o lege în 2015 care precizează că toate WiFi-urile trebuie să fie oprite în toate școlile elementare atunci când nu sunt în uz. WiFi-urile și turnurile sunt pur și simplu interzise în toate școlile și pepinierele, iar comercializarea este restricționată și ea. Toate reclamele telefoanelor trebuie să recomande căști pentru a reduce expunerea la radiații a creierului.

Dacă Bruxelles a spus NU implementării tehnologiei 5G, și asta datorită parlamentarilor din Parlamentului European care și-au luat măsuri de protecție, Bucureștiul ignoră această realitate.

În multe state există proteste masive împotriva implementării acestei tehnologii extrem de dăunătoare cetățenilor expuși. Spre exemplu, sâmbătă a avut loc un protest de amploare la Berna, unde oamenii au ieșit în stradă pentru a-şi exprima opoziţia faţă de introducerea tehnologiei 5G. De asemenea, Australia a adunat peste 10.000 de oameni care protestează împotriva 5G, iar exemplele în acest sens pot continua.

În Român, sute de reprezentanți ai organizațiilor semnatare ale memoriului Stop 5G s-au deplasat marți 15 octombrie 2019 pe traseul Ministerul Comunicațiilor – Ministerul Justiției – Ministerul Sănătății – Piața Victoriei.

Vă puteți alătura demersului lor prin trimiterea unui email de susținere a campaniei Stop 5G la adresa [email protected]”, se arată pe pagina web a Asociației „Pro Consumatori”.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!