Home Tehnologie Cum se sparge un cont de Instagram?
Tehnologie

Cum se sparge un cont de Instagram?

Urmareste-ne pe Google News

Cu siguranță v-ați întrebat vreodată cum să Hack-uiți (spargeți) un cont de Instagram® și nu ați găsit soluția. Ei bine, în acest articol vă arătăm cum puteți să faceți acest lucru într-un mod simplu și rapid.


Spargerea unui cont de Instagram este o infracțiune

În primul rând este important de știut faptul accesul fără consimțământ la un cont personal prin încălcarea măsurilor de securitate reprezintă o infracțiune în conformitate cu legislația românească. Fapta constituie din punct de vedere legal accesul, fără drept, prin încălcarea normelor de securitate și poate fi luate în considerare unul sau mai multe articole ale legii. Este vorba de legea 161/ 2003. În lege este scris clar că „Fapta de a modifica, șterge sau deteriora date informatice ori de a restricționa accesul la aceste date, fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani.”

Prin urmare, gândiți-vă bine înainte de a încerca să aflați parola cuiva. Dacă oricum doriți să hack-uiți un cont de Instagram, citiți mai departe pentru a descoperi cum să obțineți acces la acesta.

Cum se află parola de Instagram a cuiva?

Primul pas pentru a afla parola de Instagram este să încercați combinațiile de parole pe care le considerați că le folosește persoana respectivă. Dacă o cunoașteți destul de bine, ați putea găsi parola potrivită și vă veți putea conecta la contul său de Instagram.

Cum se Hack-uiește un cont de Instagram pe Android sau iPhone?

Pentru a hack-ui un cont de Instagram este nevoie să folosiți una dintre multele aplicații de spionj pentru iPhone și Android, cu care puteți sparge un cont de Instagram-ul. Cu toate acestea, conform testelor noastre am constatat că una dintre cele mai bune aplicații pe care o puteți folosi este Spyzie.

Această aplicație pentru iPhone sau Android vine cu o serie de caracteristici foarte utile, pe lângă faptul că este capabilă să spargă un cont de Instagram, aceasta permite, de asemenea hack-uirea tuturor conturilor de la diferite aplicații sociale, cum ar fi: WhatsApp, Facebook, Instagram, Skype, Snapchat, Hangouts etc. sau chiar urmărirea mesajele text de pe un telefon mobil fără a fi necesar accesul la root sau jailbreak. Pentru indicații legate de folosirea acestei aplicații accesați acest link.

De asemenea, pentru a afla parola cuiva, puteți să descărcați un alt tip de program Keylogger și să îl instalați pe computerul persoanei sau chiar pe computer. Una dintre aplicațiile capabile să înregistreze toate parolele tastate pe PC-ul respectiv este Revealer Keylogger.

Modalități de a intra pe alt cont de Instagram fără programe

Un alt mod de a face rost de parola de Instagram a altcuiva este de a plăti un hacker specializat în furtul de parole. Cu toate acestea, nu încurajăm în vreun fel acest tip de practică, deoarece este tot o infracțiune.

Un alt mod de a hack-ui Instagram-ul fără programe este de a avea acces la telefonul mobil al persoanei urmărite. Pentru a afla parola acestuia, încercați să vă conectați și să spuneți că ați uitat parola. Un cod de verificare va fi trimis la telefonul mobil și pe baza acestui cod, de exemplu, puteți schimba parola acestuia, iar apoi îi puteți accesa contul. Aceasta este o altă modalitate bună de a sparge un cont de Instagram.

Cum aflăm parola de Instagram fără programe?

Un alt sfat de afla parola cuiva este de a descifra parola stocată în browser direct de pe computerul la care a avut acces persoana respectivă, făcând o inspecție a elementului și modifica codul paginii în care a fost scrisă parola. Acesta este un alt mod util de afla parola de Instagram a cuiva fără a apela la programe.

Comentarii pe Facebook
3.6/5 - (27 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!