Home Nou Cum se usucă cerealele umede?
Nou

Cum se usucă cerealele umede?

Bogate în carbohidrați, proteine, vitamine, minerale și fibre, cerealele sunt foarte populare în întreaga lume. Un lucru obișnuit atunci când folosim cereale sau paste sau orez este să deschidem ambalajul, să folosim o parte din conținut și să îl depozităm din nou în cămară, uneori fără să-l închidem chiar cu o clemă sau un obiect similar. După câteva zile, atunci când le vom folosi din nou, surpriza va fi că cerealele nu vor mai fi la fel de crocante ca înainte. Acest lucru se întâmplă pentru că nu au fost depozitate bine. Prin urmare, dacă ați uitat să închideți pachetul în ați păstrat cerealele și acestea s-a umezit, nu le aruncați, fiindcă în acest articol vă explicăm cum să le uscați.

Cerealele care din mai multe motive s-au umezit, și doriți să le reîmprospătați gustul intens crocant de odinioară, trebuie să le așezați pe o foaie de copt și să le introduceți în cuptorul pornit timp de două sau trei minute.

Când observați că sunt gata, îndepărtați-le, lăsați-le la rece și gata.

Cum să previi umezirea cerealelor?

În general, odată deschise, pentru a le menține bine, ar fi suficient să le păstrați în borcane de sticlă sau plastic, atât timp cât sunt bine acoperite pentru a evita umezirea lor, precum și apariția unor dăunători, cum ar fi larvele minuscule care pot infesta interiorul. De asemenea, este important ca cămara să fie un loc întunecat și uscat, departe de curenți și, de preferință, să nu existe variații bruște de temperatură, care poate modifica proprietățile conținutului recipientelor.

 

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks