Celebra aplicație de mesagerie instantanee Telegram pe care mulți au început să o folosească, ascunde încă câteva secrete! De exemplu, bănuiți că o persoană v-a blocat, dar cum puteți fi sigur? În cele ce urmează, vom încerca să vă răspundem la întrebarea dvs., “cum pot ști dacă m-a blocat pe Telegram?”

Serviciu de mesagerie instantă Telegram, precum Whatsapp, îi pasă de confidențialitatea persoanelor care îl folosesc. Deci, dacă cineva vă blochează, nu veți primi niciun mesaj de notificare. Nimeni nu vă va anunța că ați fost blocat. În plus, îi puteți vedea starea „On line”, și vedea, eventual, dacă scrie („Writing…”), iar în acest fel, pare imposibil să știți că ați fost blocat.

Dar ce se întâmplă dacă încercați să trimiteți un mesaj către o persoană care v-a blocat?

Adevărul este că, dacă ați fost blocat pe Telegram și încercați să trimiteți un mesaj cuiva, nu o veți putea face. Puteți scrie și trimite mesajul, însă cu toate acestea, nu fi livrat destinatarului. Prin urmare, nu veți putea trimite mesaje persoanei care va blocat pe Telegram.

După cum știți, Telegram funcționează aproape similar cu Whatsapp: practic când trimiteți un mesaj cuiva, observați:

  • o singură bifă V, înseamnă că mesajul a fost trimis cu succes;
  • două bife VV, înseamnă că mesajul a fost livrat cu succes pe telefonul destinatarului;
  • două bife VV verzi, înseamnă că mesajul a fost citit de către destinatar.

Prin urmare, răspunsul la întrebarea „Cum știi dacă ai fost blocat pe Telegram” este foarte simplu: dacă persoana figurează ca fiind conectată sau „online”, dar veți vedea doar prima bifă, adică cea care indică faptul că mesajul dvs. a fost trimis cu succes și nu veți vedea niciodată bifa dublă VV („mesajul a fost livrat”), și, de asemenea, nici bifa dublă verde („mesajul a fost citit”), înseamnă că v-a blocat.

 

Comentarii pe Facebook