Home Sănătate Cură de detoxifiere în caz de atac biologic sau de intoxicație cu mercur, plumb, cadmiu, dar și alte metale grele
Sănătate

Cură de detoxifiere în caz de atac biologic sau de intoxicație cu mercur, plumb, cadmiu, dar și alte metale grele

Armele biologice actuale conțin o mulțime de mercur și de alte metale grele care pot infecta în special sistemul neurologic (creierul). Prin urmare, în acest articol vă prezentăm câteva cure eficiente de detoxifiere în caz de atac biologic sau de intoxicare cu mercur, plumb, cadmiu dar și alte metale grele, astfel încât să sprijiniți oricare dintre organele lezate.

Intoxicația cu metale grele – se referă la plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. care ajung în organismul nostru datorită armelor biologice, poluării apei, aerului și alimentelor. 99,9% dintre cetățeni pot fi victime ale armelor biologice și armelor de război, iar acest lucru, se poate întâmpla în orice secundă a vieții. În cazul identificării prezenței metalelor care atacă corpul (prin lumina atomica (biofotonică)), rețineți că este necesar să efectuați rapid o cură de detoxifiere.

Care sunt cele mai bune remedii în caz de intoxicație cu metale grele?

Pentru o detoxifere eficientă în caz de atac biologic sau de intoxicare rezultată în urma poluării este recomandat să efectuați un tratament pe bază de zeolit.

Zeolitul, este grup de minerale care reprezintă aluminosilicați naturali hidratați de calciu, stronțiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu etc. cu o puternica acțiune detoxifianta. Zeoliții sunt compuși higroscopici, cu o structură fină, poroasă, care le conferă remarcabile proprietăți ionizante, absorbante și de chelatare. În condiții de supraexpunere, aceste proprietăți pot modifica compoziția ionică, pH-ul și capacitatea de sistem-tampon a tractului gastro-intestinal.

Zeolitul controlează sângerarea prin absorbția apei la locul hemoragiei, printr-o reacție exotermă care susține concentrarea factorilor de coagulare și a trombocitelor, determinând formarea cheagurilor.

Efectele zeolitului de modificare a capacității de soluție-tampon a pH-ului și, astfel, la adsorbția nitrozaminelor în soluție acidă, au condus la afirmații, încă nedemonstrate irevocabil, că acesta ar putea elimina substanțele cancerigene de la nivelul stomacului.
Zeolitul este un mineral vulcanic încărcat negativ, care atrage în mod natural toxine încărcate pozitiv, stocându-le în structura sa poroasă. Deoarece are o afinitate mare față de metalele grele, atunci când zeolitul este exploatat în mine, el conține, de multe ori, și metale grele. Pentru a se obține forma de zeolit administrabilă la pacienți, acesta este încălzit și răcit într-un proces ce durează patru zile, în vederea purificării și eliminării metalelor atașate și a îmbogățirii cu calciu, potasiu și magneziu.

În principal, zeolitul este indicat în prevenirea, ameliorarea sau tratarea următoarelor afecțiuni:

1. Intoxicația cu metale grele – plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung în organismul nostru din cauza poluării apei, a aerului și a alimentelor.
2. Intoxicația cu pesticide – substanțe care ajung în organismul nostru în primul rând prin hrana.
3. Intoxicație cu xenoestrogeni – hormoni feminini străini ajunși în organismul uman.
4. Diferite tipuri de cancer – studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor, în general.
5. Diabet – observare atenta a scăderii glicemiei și a necesarului de insulina.
6. Iradiere- zeolitul este, cel putin pana în prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactivă a organismului.
7. Hepatita – are puternice efecte protectoare hepatice, încetinind evoluția hepatitei cronice.
8. Infecții intestinale – normalizează flora bacteriană a intestinului.
9. Infecții virale – are efecte puternice de creștere a imunității.
10. Gastrita – stabilizează pH-ul stomacului.
11. Ulcer gastric – ameliorează simptomele dureroase, normalizează secrețiile digestive.

Cum se administrează zeolitul?

De regulă, zeolitul se administrează sub forma lichidă sau sub formă de pulbere măcinată foarte fin, pentru a crește suprafața activă a mineralului, pulbere condiționată sub formă de capsule. O capsulă conține, de obicei, 600 mgde zeolit, administrându-se câte patru astfel de capsule pe zi, ca doza de iîntreținere ori pentru prevenirea bolilor. În cazul unor afecțiuni deja instalate, cum ar fi cele tumorale, digestive sau metabolice, se administrează câte două capsule, de patru ori pe zi, în cure de 3 luni.

Notă*
Rețineți că nu este indicat să efectuați un tratament detoxifiant, dacă aveți plombe GRI. Ar trebui, mai întâi să eliminați plombele măselelor gri și să le înlocuiți cu plombe albe. Pentru că altfel, mercurul din acestea poate atrage toate toxinele. Vă rugăm să consultați un medic stomatolog holistic. Cei mai mulți dintre cetățeni sunt ușori alergici la zeoliți, această formă de alergie este imperceptibilă, fără simptome, iar această alergie îi poate slăbi fizic.

Alte programe de detoxifiere

O altă cură eficientă de detoxifiere include, de asemenea, chlorella, alga miraculoasă. Chlorella, este una dintre cele mai vechi specii de alge cunoscute de pe planetă. Indiferent de formele în care e consumată, pulbere sau capsule, chlorella este un supliment alimentar natural care energizează organismul, hrăneşte și susține sănătatea sistemului imunitar, regenerează şi detoxifiază organismul de contaminarea cu metalele grele din mediu sau mâncare, reduce inflamaţiile, susţine funcţionarea optimă a creierului, sistemului digestiv şi ficatului. În plus te protejează de radiaţii şi te poate ajută să slăbeşti sănătos. Studiile au arătat că, în Japonia, țara afectată după catastrofa nucleară de la Hiroshima și Nagasaki s-a folosit cu succes Chlorella în îndepărtarea metalelor grele. Chlorella a fost administrată câte 8g zilnic și s-a observat detoxifierea organismului de cadmiu, plumb și de uraniu. Studii din America și Europa au arătat că este utilă și în detoxifierea cu arsenic, mercur, DDT, plumb.

Cum se administrează chlorella pentru eliminarea metalelor grele din organism?

Pur și simplu prin adăugarea de pulbere de Chlorella – un agent de absorbție intestinal, reintoxicarea organismului nu se mai produce. Studii clinice finalizate recent au dovedit că chelatoarele de metale grele [Coriandru și Chlorella] pot elimina în mod natural până la 87% plumb, 91% mercur și 74% aluminiu din corp în termen de 42 de zile.

*Sfaturi utile

– În cazul alegerii oricărei cure de detoxifere de mai sus, este indicat să asigurați organismului necesarul de, “vitamina C” de origine vegetală. În timpul acestui proces, trebuie să curățați sistemul limfatic, în mod regulat, de la 1 la 2 ori în fiecare săptămână, cu ajutorul unei băii în sare EPSON.
– De asemena, tinctura colorantă de Calendulă poate fi folosită, în drenajul limfatic… Limfa este un lichid folosit de organism pentru a stoca (depozita) toxinele (otrăvurile)…
– Cura de detoxifiere împotriva metalelor grele cu suplimente poate dura de la 6 luni și până la 12 luni, în funcție de fiecare caz în parte. De asemenea, fiecare program de dezintoxicare nu ar trebui să dureze mai mult de 1 până la 3 luni, în funcție de gradul de toxicitate.

5/5 - (1 vote)

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!