Home Afaceri, Nou Descoperiți care sunt instituțiile internaționale, care vă guvernează viața
AfaceriNou

Descoperiți care sunt instituțiile internaționale, care vă guvernează viața

Urmareste-ne pe Google News

Toată viața noastră trăim în funcție de ceilalți, iar datorită acestei lumi interconectate dependența este reciprocă, și mai mult decât atât, tot ce se întâmplă în această lume ne influențează viața într-un fel sau altul. Este dificil de răspuns, deoarece în aceste cazuri, cel mai probabil există unele grupuri de oamenii care încearcă să controleze maselor pentru a se îmbogăți sau pentru a decide asupra problemelor importante care guvernează viața majorității oamenilor. Cea mai mare amprentă asupra oamenilor este cea economică, politică și culturală, care este fixată adânc în modul de viață al cetățenilor unei comunități sau a unui stat.

Calitatea vieții este decisă de factorul economic și politic. În acest context, politicienii sunt simpli administratori ai unui sistem piramidal care este influențat de cei care dețin rezerve imense de bani.

În realitate, politicienii nu au nici o putere reală de decizie cu privire la suma de bani din circulație, astfel încât orice politică monetară sau fiscală este protejată anterior de puterile reale care gestionează viața noastră de zi cu zi. Practic, politicienii sunt doar niște simpli vasali sau secretarii unor șefi de instituții, iar acestea din urmă sunt situate în afara oricărei legi sau a oricărui control politic democratic. Iar, aici vorbim despre instituții extrem de puternice, cum ar fi, Sistemul Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii, Banca Reglementelor Internaționale, Banca Mondială sau FMI. Acestea sunt instituții conduse de politicieni despre care s-ar crede că sunt aleși de către oameni. Cu toate aceste, adevărul este cu totul altul.

Sistemul democratic este doar o iluzie, deoarece deciziile cu adevărat importante care vă afectează viața nu pot fi alese prin vot direct.

În cele ce urmează vă prezentăm cele mai puternice instituții internaționale care vă guvernează viața.

Banca mondială și Fondul Monetar Internațional

Aceste instituții acordă împrumuturi în aproape toate țările lumii, generând astfel datorii în creștere care nu pot fi rambursate, iar la rândul lor sunt finanțate cu mai multe împrumuturi.

Banii împrumutați sunt alocați pentru investițiile în infrastructură și sunt destinați exclusiv exploatării resurselor naturale dintr-o anumită țară, prin intermediul unor companii deținute de stăpânii întregului sistem financiar.

Toate acestea se fac cu consimțământul oamenilor de afaceri locali și a clasei politice care sustrage o parte din banii împrumutați.

O parte din banii împrumutați se întorc înapoi către elită sub forma unui acord comercial semnat între multinaționale și țara împrumutată, iar cealaltă parte a banilor intră direct în buzunarele elitei politice și a afaceriștilor locali care facilitează aceste demersuri. În final, o mică parte ajunge efectiv la cetățenii țării care plătesc 100% din suma împrumutată. Banii sunt destinați celor din cadrul sistemului, adică, politicieni, judecători, jurnaliști, lideri religioși, șamd.

Sistemul Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii

Este o instituție care nu este protejată de nicio putere democratică și nici nu este aleasă de popor, fiind responsabilă de decizia sumelor de dolari în circulație în Statele Unite și în lumea întreagă.

Urmăriți videoclipul următor:

Când Alan Greenspan (fostul președinte al Sistemului Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii) vorbește despre “organizația independentă” el de fapt, încearcă să spun că FED-ul nu aparține poporului american, ci este o bancă privată, deținută exclusiv de patru mega-bănci: Wells Fargo, Citigroup, JPMorgan Chase Bank N.A. și Bank of America.

Aceste bănci aparțin unui imens manager de fonduri de investiții numit Vanguard Group, și care la rândul său aparține investitorilor săi, un mic grup de familii care dețin sistemul “democratic”. Aceste familii nu numai că decid valoarea dolarului și cantitatea tipărită, ci controlează de asemenea votul majorității.

Banca Reglementelor Internaționale

Banca Reglementelor Internaționale, denumită și Banca de Decontări Internaționale, este o instituție bancară centrală care oferă servicii specializate băncilor centrale din întreaga lume. Este o instituție care nu este aleasă prin votul majorității oamenilor, nefiind controlată de nicio lege sau agenție democratică, responsabilă cu supravegherea și controlul băncilor centrale din Europa, Australia, SUA, Canada, Rusia, China, Japonia, Israel, Africa de sud, Brazilia, Argentina, Arabia Saudită, Turcia, România și multe altele.

Despre această instituție se spune că reglementează băncile centrale ale economiei mondiale, în câteva cuvinte controlează prețul și emisiile tuturor banilor care circulă în întreg sistemul bancar.

În același timp, liderii Băncii Reglementelor Internaționale aparțin marelui sistem bancar internațional care este controlat de acele familii, care guvernează finanțele mondiale.

Din aceste familii fac parte nume, precum; Rothschild, Rockefeller, Morgan, Goldman, Warburg, Harriman, Astor, Soros, Windsor sau Kissinger care controlează economia mondială și pe baza acesteia conduc guverne, politicieni, servicii secrete și armate.

Cine controlează FMI, BIS, Banca Mondială sau Rezerva Federală a Statelor Unite ale Americii?

FMI, BIS, Banca Mondială sau Rezerva Federală a Statelor Unite ale Americii, nu sunt controlate de către parlamentele democratice, ci prin intermediul așa-numitelor “think tank-uri” sau grupuri de putere.

Cele mai importante sunt, după cum urmează:

În SUA, CFR (Consiliul pentru Relații Externe).

Site web: http://www.cfr.org/

În Europa, casa britanică Chatham House și clubul Bilderberg.

Site web: https://www.chathamhouse.org/

Site web: http://bilderbergmeetings.org/

În ASIA, Comisia Trilaterală

Site web: http://trilateral.org/

Toate aceste organizații sunt dezvoltate de către membrii aleși de elita care deține întreg sistemul financiar, fiind interconectate unele cu celelalte pentru a fi capabile să controleze toate alegerile politice, toate religiile lumii și toată mass-media.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!