Home Nou Spre o lume mai mică – controlul populației
Nou

Spre o lume mai mică – controlul populației

Visul marilor dictatori din trecut și prezent a fost acela de a cuceri lumea. Pentru aceasta însă aveau nevoie de „carne de tun” în cantități nelimitate. Astfel, Napoleon, Hitler sau Stalin au încurajat natalitatea, uneori cu consecințe tragice. Dar visul dictatorilor Noii Ordini Mondiale este total opusul: reducerea numărului de locuitori până la cifra de un miliard de oameni, mult mai ușor de controlat. O spun Pietrele Îndrumătoare din Georgia, dar și membrii Ocultei mondiale în numeroasele lor interviuri. Modalitățile de atingere a acestui deziderat sunt numeroase și, deși sunt mult mai șocante decât cele propuse de Thomas Malthus cu două secole în urmă ele nu sunt suficient de șocante pentru a atrage atenția marii mase a populației. Vom enumera câteva dintre ele fără pretenția de a le fi acoperit pe toate:

a) încurajarea homosexualității, lesbianismului și a transexualității ori mai bine zis a relațiilor sexuale anormale din care nu rezultă copii.

b) feminizarea bărbaților și masculinizarea femeilor. Feminizarea bărbaților și masculinizarea femeilor este din ce în ce mai vizibilă datorită propagandei din mass-media. Femeia luptător, soldat, fotbalist este prezentată ca un model în societate în timp ce bărbatul cu trăsături feminine apare atât în modeling, desenele animate japoneze cât și în publicații precum Men’s Health. Androginul incapabil de reproducere reprezintă astfel omul viitorului.

c) limitarea prin lege a numărului de copii pe care îl poate avea o familie (vezi China).

d) introducerea în apă, alimente și medicamente a unor compuși care feminizează bărbații (soy-boys) sau scad fertilitatea populației ducând în unele cazuri la sterilitate.

e) vaccinurile, obsesia lui Bill Gates, sunt, așa cum a recunoscut acesta, o bună modalitate de scădere a natalității.

f) războaie și foamete.

g) folosirea propagandei pentru a inocula o stare de neîncredere între bărbați și femei: ”femeile sunt niște curve care vor doar bani”– spun bărbații. Sau: ”bărbații caută doar aventuri și sex” – spun femeile. Mișcarea feministă radicală sau “femi-nazistele” nu are rolul de a le face pe femei mai puternice,ci și-a propus să le întoarcă împotriva bărbaților. Statul este soțul acestor femei radicalizate iar orice bărbat este un potențial violator.

h) eliberarea în mediu a unor viruși sau bacterii de tip E-bola (în opinia omului de știință Eric Pianka ar fi cea mai potrivită în acest sens) care pot ucide în scurt timp mari mase de oameni din populația globală.

i) sărăcirea clasei mijlocii și menținerea restului populației în sărăcie în speranța că aceștia vor fi descurajați să facă copii. S-a observat însă de cele mai multe ori contrariul (săracii fac cei mai mulți copii), deci nu este o strategie recomandată în toate cazurile. Însă, în timp ce state precum Germania taxează cetățenii de etnie germană fără milă, migranții care au invadat această țară primesc multe facilități inclusiv ajutoare financiare consistente. Natalitatea în rândul cetățenilor de etnie germană a scăzut iar natalitatea în rândul restului a crescut. Așa zisa “rasă stăpânitoare” visată de Hitler este pe moarte, sabotată de proprii conducători. Iar Germania este doar unul dintre numeroasele exemple.

j) Încurajarea bărbaților și femeilor să se concentreze asupra carierei și mai puțin asupra întemeierii unei familii.

k) sexul va fi separat de reproducere în timp ce avorturile și divorțul vor fi încurajate. Copiii vor fi creați în laboratoare specializate și crescuți de către Stat (vezi Minunata Lume Nouă de Aldous Huxley).

l) tratamentul pentru cancer deja exista în 1969 când doctoral Richard Day își facea faimoasele sale destăinuiri însă va fi ținut secret deoarece cancerul este o modalitate de control al populației.

În paralel cu războiul dus pentru reducerea populației globale asistăm și la un război dus împotriva albilor, mai bine spus a albilor caucazieni. Nu vorbim aici numai de invazia așa-zișilor refugiați din țările Lumii a treia (Africa, Orientul Mijlociu, America Latină) către Occident și care prin natalitatea crescută vor înlocui la un moment dat în totalitate germanul sadea, englezul sadea sau francezul autentic. Vorbim de propaganda globalistă care țipă isteric (ce curios, chiar prin gurile unor propagandiști albi) că albii în totalitatea lor sunt vinovați de sclavia negrilor sau de atacurile cu arme de foc care au loc în SUA cu o frecvență foarte ridicată. Aceeași propaganda care urlă din toți rărunchii că Părinții fondatori ai SUA (toți albi) au fost teroriști. Acum știm că rasa alba este creatoarea civilizației moderne iar Oculta mondială dorește distrugerea acesteia și o reîntoarcere într-un Ev mediu întunecat în care masele sărăcite și îndobitocite să fie formate din indivizi primitivi și needucați care aparțin mai ales rasei negroide sau semite (arabi). Asta explică tot acest circ mediatic și nu trebuie să fii un rasist fanatic pentru a observa faptele.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!