Home Nou Există demoni? (partea a 2-a)
Nou

Există demoni? (partea a 2-a)

De ce nu vedem sau interacționăm cu demonii și fantome la fel de des cum interacționăm cu oamenii obișnuiți? Este foarte simplu: realitățile în care viețuiesc oamenii și demonii sunt asemenea posturilor de radio. Ele există pe anumite frecvențe dar nu interacționează unele cu altele. Noi trăim în dimensiunea a 3-a a Realității Universale dar există și o frecvență în care pot fi întâlniți demonii sau stafiile. Această frecvență este caracterizată de o energie vibratorie foarte joasă și e cunoscută ca astralul inferior. El nu se va intersecta decât foarte rar cu dimensiunea a 3-a. Majoritatea călătoriilor în astralul inferior se fac prin cu ajutorul așa-zisei proiecții astrale sau al decorpolarizării.

Preoții și misticii menționează faptul că demonii și entitățile negative pot fi îndepărtate cu ajutorul anumitor ritualuri. Un preot care postește timp de câteva zile invocând apoi imaginea lui Isus Hristos cerându-i demonului să părăsească trupul celui posedat este cea mai răspândită imagine în acest sens. De multe ori acest lucru funcționează, la fel cum de multe ori o entitate malefică poate fi îndepărtată cel puțin temporar cu ajutorul unei rugăciuni către un sfânt sau către Dumnezeu. Dar cum se explică acest lucru? Entitățile malevolente nu se sperie de numele lui Isus sau al cine știe cărui sfânt. Ideea de bunătate asociată de oameni sau de entitățile malefice cu Isus sau cu respectivul sfânt este ceea ce îl sperie pe demon sau orice altă entitate negativă. Se spune că dacă proiectezi sentimentul de iubire din chakra inimii poți izgoni, cel puțin temporar, entitățile malefice care îți doresc răul. Dar iubirea este și ea energie care vibrează pe o frecvență foarte înaltă, și este incompatibilă cu energia care vibrează pe o frecvență joasă și care este proiectată de către demoni sau spiritele negative. De aceea preoții sau maeștrii reiki au succes de multe ori în combaterea acestor ființe.

Pentru cei care sunt sceptici în privința faptului că există ființe care se hrănesc cu energie vibrațională joasă le reamintim următorul lucru: mâncarea este energie și informație. Iar noi, oamenii ne hrănim cu energie sau informație. Demonii sau alte entități malefice se hrănesc la rândul lor cu energie sau informație dar aceasta este reprezentată prin sentimentele, trăirile și gândurile noastre negative. Este o explicație de bun simț, nu-i așa?

Autor Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!