Home Nou Există demoni?
Nou

Există demoni?

Pentru a răspunde la această întrebare trebuie să amintim ce este de fapt materia și lumea care ne înconjoară. La origine, tot ce ne înconjoară este informație (de tipul codului binar) iar la un alt nivel energie care vibrează cu o anumită frecvență. Trăim într-un ocean de energie, iar corpul nostru, mediul în care trăim precum și gândurile sau sentimentele noastre sunt energie. Aceste afirmații sunt din ce în ce mai mult îmbrățișate de fizicienii cuantici.
Da, sentimentele dar și gândurile noastre sunt energie. Gândurile și sentimentele pozitive vibrează pe o frecvență mai înaltă în timp ce gândurile și sentimentele negative pe una mai joasă. De aceea ne simțim mai ușori ca și cum am zbura atunci când gândim pozitiv ori avem sentimente pozitive sau mai greoi când suntem copleșiți de sentimente și gânduri negative.
De ce nu ar exista în Multiversul infinit entități care absorb această energie care vibrează la frecvențe joase, hrănindu-se efectiv cu ea? Cercetătorii în domeniul paranormalului tind să creadă că astfel de entități există. La origine ele (ca și noi) sunt energie, dar o energie care vibrează pe o frecvență joasă care se hrănește la rândul ei cu energie care vibrează la frecvență joasă.

Demonii există iar locurile în care sunt cel mai des întâlniți sunt cele în care s-au produs tragedii cu multe victime ce au decedat în moduri foarte brutale. Acest lucru este logic, deoarece energia unui astfel de loc (fie că este locul unui masacru, al unui câmp de bătălie, al unei crime sau accident) este un loc puternic încărcat cu energie care vibrează la frecvențe joase. Locul perfect pentru ca o astfel de entitate să se hrănească pentru mult timp.
Dar acest lucru nu este totul. În cazurile în care drumul unui om viu se intersectează cu cel al unui demon sau al unei entități malefice se pot întâmpla lucruri tragice. Pentru a se hrăni cu energie vibrațională joasă demonul va încerca să îi producă respectivului individ boli, gânduri, stări și sentimente negative. Ba chiar, la un anumit moment, se poate întâlni ceea ce popii numesc posedare. Entitatea malefică pune stăpânire pe corpul omului, temporar sau definitiv cu scopul de a produce rău celor din jur dar și celui posedat. Cu cât este mai multă Rău cu atât demonul are cu ce se hrăni. Trebuie să trăiască și el, nu-i așa? Cazurile de posedare sunt însă rare, iar cei care vin la Biserică pentru a fi exorcizați sunt de multe ori bolnavi mintal sau trupește.

Demonii și alte entități malefice pot fi invocate de asemenea prin ședințe de spiritism sau ritualuri magice sataniste. Ele sunt foarte des întâlnite mai ales în rândurile Elitelor din Vest dar și al sataniștilor de rând de pe întreg mapamondul. Iar asta înseamnă ca ele produc efecte altfel nu ar mai avea loc.
Posedarea demonică poate fi voluntară, cel care invocă entitatea negativă lăsându-se în stăpânirea demonică iar cu cât este mai înalt în rang demonul cu atât individul posedat va fi mai important în ochii colegilor săi sataniști.

Dracii sunt alături de demoni, un motiv de amuzament pentru cei care iau în râs Biserica și religia creștină. Dar cuvântul drac vine din latinescul draco care înseamnă șarpe. Poate fi creatura cunoscută de către noi ca șarpe malefică? Exceptând de faptul că ne poate omorî cu veninul ei în cazul în care nu o lăsăm în pace, șarpele este o creatură inofensivă. Dar limbajul Bibliei este predominant simbolic (de aceea mulți dau greș în înțelegerea și interpretarea lui), iar cuvântul draco sau șarpe simbolizează, după cum ne spune cercetătorul englez David Icke, oamenii-șarpe sau extratereștrii reptilieni care ar controla planeta Pământ de mii de ani. Pentru cei care nu cred în existența extratereștrilor trebuie să ne pară sincer rău. Pentru cei care nu cred în existența unor extratereștri reptilă, reamintim că la fel cum a fost posibil ca omul să evolueze din maimuță (cel puțin până la stadiul de Homo Erectus), tot așa este foarte posibilă evoluția din reptile (inclusiv din dinozauri) a unor umanoizi inteligenți dar malevolenți.

La fel cum există bine în Univers, există și rău.La fel cum există oameni buni, există și oameni răi. La fel cum extratereștrii pot fi buni, tot la fel pot exista confrați de-ai lor foarte răi. Posibilitățile sunt infinite într-un Multivers infinit dar din păcate acest lucru îi supără pe mulți.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!