Home Tehnologie Extensie şi aplicaţie pentru vreme (meteo) în Google Chrome
Tehnologie

Extensie şi aplicaţie pentru vreme (meteo) în Google Chrome

În magazinul Web Chrome de la Google, există extensii care vă permite să vedeți vremea în orașul dvs. în timp real, și vă arată informații detaliate, cum ar fi:

  • Temperatura în Celsius și Fahrenheit
  • Viteza vântului
  • Nivelul de umiditate
  • Limbi: română, engleză, franceză, spaniolă etc.

Extensie şi aplicaţie pentru starea vremii (meteo) în Google Chrome

Printre aplicații, se regăsește și extensia „Vremea” (Weather), care este foarte utilă, deoarece oferă detalii despre vreme într-un mod instantaneu.

Odată descărcată și instalată automat de la acest link, „Weather” poate fi adaptată orașului ales (unul sau mai multe enumerate), prin introducerea codului poștal sau a numelui. Se va actualiza cu frecvența indicată (1, 2 sau 3 ore), afișând o pictogramă ușor de citit cu temperatura, în °C sau în °F. De asemenea, nu ocupă spațiu, dar este vizibilă ca pictogramă lângă bara de navigare în Chrome.

În mod similar, are camere web (unde au fost activate), care fac posibilă deschiderea unei hărți de prognoză actuală și extinsă, și de a primi rapoarte în căsuța de e-mail sau direct în browser.

Cu siguranță, dacă veți folosi această aplicație, veți ști întotdeauna ce haine ar trebui să purtați și, de asemenea, dacă este nevoie să luați umbrela după dvs.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!