Home Nou Fake-news, cenzură și arte marțiale
Nou

Fake-news, cenzură și arte marțiale

Într-un stat fascist corporațiile au monopol asupra fluxului de informații care ajunge la publicul larg. “Informațiile care ne fac mai puternici”, așa cum le place jurnaliștilor din main-stream media să spună, sunt atent filtrate înainte să ajungă la cetățean. Cetățeanul nu are dreptul să știe că fiul reginei Elisabeta este mare “iubitor de copii”. Nu are deasemenea dreptul să afle că DJ-ul Jimmy Saville, bun prieten al familiei regale a Marii Britanii și decedat astăzi, iubea și el copiii, ba chiar prea mult. În plus era și iubitor de morți. Da, tipul era necrofil.

Într-un stat fascist astfel de informații nu ajung la publicul larg, iar dacă ele totuși ajung, sunt catalogate drept “fake-news” sau “teoria conspirației” iar cel care le împrăștie este luat în colimator și pedepsit exemplar. În China, cu al său Sistem de scor social, cel care împrăștie fake-news este depunctat zdravăn. Se poate ajunge la situația să nu mai poată folosi mijloacele de transport în comun, copii săi vor merge la școli nașpa ori nu mai poate face cumpărături de pe anumite platforme digitale.

Autorul rândurilor de mai sus este împotriva știrilor false, deoarece acestea pot destabiliza o societate. Problema este însă cine decide că știrile sunt sau nu false. Guvernul? Guvernul minte de îngheață apele, deci are tot interesul să afirme că anumite știri care nu îi convin sunt false. Corporațiile? Într-un stat fascist, spre care ne îndreptăm rapid, corporațiile sunt de fapt guvernul, deci ajungem din nou la situația anterioară. Și cum media mainstream nu își face datoria, fiind mână în mână cu oligarhia care conduce planeta, ne mai rămâne media independentă, din care aflăm astfel că prințul Edward al Angliei iubea prea mult copiii sau că mulți oameni faimoși erau prieteni cu pedofilul Jeffrey Epstein. Nu mai punem la socoteală interesele comune pe care aceiași oameni faimoși le aveau cu același faimos pedofil. Și nu ne referim la jocul de golf atunci când vorbim de interese comune.

Media independentă este un mare colpoltor de fake-news. Nu putem nega acest lucru. Cum nu putem nega faptul că media independentă a făcut un mare serviciu omenirii tratând subiecte sensibile pe care media main-stream nu dorea să le trateze. Lupta împotriva știrilor false este pretextul perfect ca guvernul și corporațiile să cenzureze organizațiile media independente care le stau ca un ghimpe în coastă.

Într-un stat totalitar, autoritățile doresc ca cetățenii să fie lipsiți de apărare în fața organelor de represiune și a asasinilor aflați în solda guvernului. Autoritățile nu doresc ca populația să dețină arme de foc. Poate de aceea filmulețele postate pe YouTube sau pe Facebook care promovează armele de foc sunt supuse unei cenzuri agresive. În curând vor urma și video-urile cu arte marțiale și sporturi de luptă, al căror mare fan este și subsemnatul. De curând, în statul american Virginia, a fost propusă o lege care interzice practicarea artelor marțiale pe motiv că ar constitui antrenament paramilitar. Fanii Tai-Chi, Krav Maga sau MMA vor trebui să se mute astfel în alt stat care nu va fi atât de restrictiv cu pasiunile lor. Asta până în momentul în care și respectivul stat va interzice la rândul său artele marțiale. Spunem asta deoarece în viziunea globaliștilor nimeni, în afara organelor de represiune, nu are dreptul să știe cum să se apere. Pe cetățenii simpli îi apără poliția, nu au nevoie să cunoască MMA sau să poarte arme cu ei… Vezi să nu!

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!