Home Nou Sistemul de scor social este aici
Nou

Sistemul de scor social este aici

Revoluția digitală a făcut posibil ca cei care nu sunt conectați la Internet ori la aplicațiile online să reprezinte excepția. Nu ești conectat, nu exiști. Îți cunoști viitoarea gagică pe Internet, îți comanzi mâncarea de pe Internet, îți iei biletele de avion de pe Internet sau faci sex pe internet. Cu trecerea timpului majoritatea activităților, dacă nu toate, se vor face prin intermediul Internetului, iar cei care nu sunt conectați vor avea o viață din ce în ce mai grea.

Sistemul de credit social este aici, la noi, în Europa. Dacă faci comentarii pe Facebook care nu sunt pe placul cuiva poți primi un avertisment. Iar dacă gura ta mare nu se poate stăpâni, contul tău de Facebook poate fi șters. Și cum multe din aplicațiile de pe internet sunt accesate prin intermediul Facebook-ului, chiar și un comentariu nevinovat, dar care nu e pe placul unuia mai sensibil, te poate văduvi de Tinder (aplicație de dating) sau de afacerea ce ți-ai construit-o cu greu și pe care o promovezi pe Facebook. Cele de mai sus se aplică și la Amazon, Google, Twitter sau Youtube. Asta deoarece conducătorii acestor mari corporații fac parte din aceeași tagmă: cea a sataniștilor care controlează planeta.

Realizatorul de emisiuni radio, Alex Jones a fost complet eradicat de pe toate platformele cunoscute, iar dacă în cazul în care unul mai inconștient distribuie pe Facebook un clip cu acesta, clip care nu promovează o imagine negativă a lui Alex, riscă ștergerea contului de Facebook.

Acesta e doar începutul Sistemului de Credit Social care a veni în Europa. Sunt pedepsiți cei care nu fac parte sau nu se supun Sistemului dar, la un moment dat, vor exista ca și în China, premii pentru cei care stau cu capul plecat în fața globaliștilor. Și ai tot interesul să stai cu capul plecat deoarece “dacă nu ești conectat, nu exiști”.

Sistemul de Credit Social este însă doar o etapă intermediară. Scopul final este conectarea minții umane la Inteligența Artificială care va controla în totalitate tot ce gândești, spui sau faci. Ca pe un robot. Iar până acolo mai e atât de puțin.

Autor: Cimpoieru Ciprian

5/5 - (2 votes)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!