Home Nou IQ-ul scade îngrijorător în țările dezvoltate din lumea întreagă
Nou

IQ-ul scade îngrijorător în țările dezvoltate din lumea întreagă

Studiile arată că în mai multe țări occidentale nivelul IQ-ului scade semnificativ, iar realitatea este una singură: populația este mai puțin inteligentă ca niciodată.

După cum raportează Science Alert, „un studiu recent asupra inteligenței umane a arătat că oamenii au obținut în mod constant scoruri IQ mai mari în secolul XX, apoi a început să scadă drastic”.

Chiar și copiii părinților cu IQ ridicat devin mai proști, o demonstrează rezultatele testelor IQ realizate între anii 1970 – 2009. Timp de trei decenii tinerii (cei născuți între 1962 și 1991) cu vârste de 18 până la 19 ani au fost recrutați, rezultând peste 730.000 de persoane participante la acest studiu. Seriile de studii au utilizat o varietate de teste IQ și metrici bine stabiliți și au descoperit scoruri scăzute în Scandinavia, Marea Britanie, Germania, Franța și Australia.

Omul de astăzi este gata să intre pe deplin în epoca AI și în tehnologii avansate pe care nici nu și le putea imagina în urmă cu câteva decenii. Cu toate acestea, există o tendință globală care ar putea pune capăt această experiență științifico-ficțională: oamenii devin mai proști.

Evan Horowitz, director de cercetare și comunicare la FCLT Global, a scris într-un articol pentru NBC News: „Oamenii se îmbolnăvesc. Nu este o judecată; este un fapt global. Deși există întrebări legitime cu privire la relația dintre coeficientul intelectual și inteligența și recunoașterea largă a faptului că succesul depinde la fel de mult de alte virtuți precum psihologia pozitivă, testele IQ utilizate în întreaga lume par a surprinde cu adevărat ceva semnificativ și durabil. Decenii de cercetare au arătat că scorurile IQ individuale prezic lucruri precum realizarea educațională și longevitatea. Mai pe larg, scorul mediu IQ al unei țări este legat de creșterea economică și inovația științifică.”

Care este cauza principală a scăderii nivelului coeficientului de inteligență sau IQ-lui?

IQ-ul tinde să descrească de la o generație la alta din cauza contaminări sistemului neuronal (distrugerea glandei pineale) cu diferite toxine deversate sau introduse în aer (chemtrails), în apă (fluorură), alimente (E-uri, nanoparticule) etc. Constatările sunt raportate în următorul articol: https://www.thepoc.ro/armele-biologice-si-armele-de-razboi-indreptate-impotriva-fiintelor-umane-pentru-a-le-distruge-reteaua-neuronala/ 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!