Home Politica Klaus Iohannis este un “pion” al continuatorilor nazismului
Politica

Klaus Iohannis este un “pion” al continuatorilor nazismului

Chiar dacă pare greu de crezut, Președintele României, Klaus Iohannis [1] este un oficial „SS” (Schutzstaffel, „Eșalonul de protecție” ) al timpului nostru, al patrulea Reich, sau un reprezentant al Ordinului iezuit [2] condus de cele 13 FAMILII regale din Europa. Iohannis este continuatorul planurilor “Grupului Etnic German din România” [3], care făcea parte din Coloana a V-a a lui Hitler.

Din cea mai mare bibliotecă online, și anume Wikipedia, aflăm că Grupul Etnic German din România a fost înființat, sub presiunea Germaniei naziste, [4] prin Decretul nr. 830 din 20 noiembrie 1940 (Legea 830/21 noiembrie 1940). Acest grup etnic a fost o organizație cu statut de persoană juridică, subordonată direct capitalei celui de-al treilea Reich, fiind singurul organism care a reprezentat, în perioada 1940-1944, comunitatea sașilor din zona Ardealului.

O altă sursă Justițiarul.ro, [5] prezintă Convenția de Armistițiu, din 12 septembrie 1944, de la Moscova, când Puterile Aliate au impus României dizolvarea organizațiilor pro-hitleriste de pe teritoriul țării. Prin urmare, rezultă că Grupul Etnic German din România a fost dizolvat la acea vreme.

Cu toate acestea, la începutul anului 1990, Grupul Etnic German din România s-a înființat “sub aceeași Mărie, cu alta pălărie”, ca fiind drept o organizație neguvernamentală (ONG), constituită pe criterii etnice și (conform Statutului său) fără scop patrimonial, care se numește Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) [6], ce l-a avut ca președinte, pentru circa 11 ani, pe domnul Klaus Werner Iohannis.

În anul 2007, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (o entitate diferită de FDGR) a solicitat Judecătoriei Sibiu să recunoască că este succesorul Grupului Etnic German, din perioada 1940-1944. Judecătoria și Tribunalul Sibiu au decis că FDGS este succesorul organizației naziste Grupul Etnic German. În baza hotărârii judecătorești nr.2790 din 28 mai 2007, pronunțată la solicitarea FDGS, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) a solicitat la numeroase instituții retrocedarea unor bunuri imobile intrând astfel ilegal în proprietatea a peste 8.600 de clădiri, terenuri și păduri, mai ales din Ardeal, în valoare de peste 18 miliarde euro. La proces nu s-au prezentat „pârâţii”, adică Iohannis Klaus Werner şi nici Consiliul Local Sibiu, iar cererea a fost admisă şi sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007 a rămas definitivă şi irevocabilă nefiind atacată de nimeni

Click pe documente pentru mărirea imaginii!

hotarare-FDGR-1jpg1hot.-fdgr-2_n

Din informațiile prezentate reiese ipoteza că Iohannis este un ofițer „SS” [7] al timpului nostru sau un “pion” folosit de naziștii, care au planificat înființarea Uniunii Europene. Pentru cine nu a aflat încă, UNIUNEA EUROPEANĂ este o continuare a nazismului, detalii la următorul link: https://www.thepoc.ro/uniunea-europeana-ue-este-o-continuare-a-nazismului/

Întâmplător sau nu, în urma incendiului din 30 octombrie 2015, care a avut loc în clubul Colectiv, [8] în care au decedat un număr de 64 de persoane, președintele Klaus Iohannis instalat în funcția de președinte al României pe data de 21 decembrie 2014, la scurt timp după tragedie a ieșit public și a declarat: “A fost nevoie să moară oameni ca Guvernul să demisioneze”.

Urmăriți declarația președintelui din data de 30 octombrie 2015:

https://www.thepoc.ro/img/2019/11/Klaus-Iohannis-A-fost-nevoie-sa-moara-oameni-ca-Guvernul-sa-demisioneze.mp4″

În urma acestui teribil eveniment, Iohannis anunţa că aşteaptă oficial demisia Guvernului Ponta, apoi va convoca partidele la consultări pentru a desemna un nou premier. Astfel încât, în noiembrie 2015, Preşedintele Klaus Iohannis nu a surprins prin desemnarea lui Dacian Cioloş [9], care avea legătură cu UE de la Bruxelles, după ce a ocupat funcția de comisar european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală în cadrul Comisiei Europene între 2010 și 2014.

De asemenea, reamintim că, în urma acestei tragedii care a lăsat în urmă un număr mare de familii îndurerate, rezultatele anchetei oficiale nu au scos la iveală care a fost cauza grămezii de corpuri formată imediat după incendiu din fața containerului prin care se intra în club. Și mai grav decât atât este că, în cei patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, nici în ziua de astăzi nu există un vinovat!

Referințe:

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinul_iezuit
  3. https://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_Etnic_German_din_Rom%C3%A2nia
  4. https://ro.wikipedia.org/wiki/Germania_Nazist%C4%83
  5. https://www.justitiarul.ro/forumul-democrat-al-germanilor-din-romania-fdgr-condus-de-klaus-iohannis-se-declar-oficial-continuatorul-partidului-nazist-din-al-doilea-rzboi-mondial/
  6. https://ro.wikipedia.org/wiki/Forumul_Democrat_al_Germanilor_din_Rom%C3%A2nia
  7. https://ro.wikipedia.org/wiki/Schutzstaffel
  8. https://ro.wikipedia.org/wiki/Incendiul_din_clubul_Colectiv
  9. https://ro.wikipedia.org/wiki/Dacian_Ciolo%C8%99

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!