Home Nou La ce tipuri de evenimente pot fi utilizate cabinele foto?
Nou

La ce tipuri de evenimente pot fi utilizate cabinele foto?

Cabinele foto au devenit nelipsite de la cele mai importante evenimente din viata oamenilor, iar acest lucru se datoreaza faptului ca toata lumea isi doreste amintiri din serile in care au sarbatorit impreuna cu cei dragi! Este vorba despre o metoda moderna si interesanta prin care zambetele si veselia sa fie printate pe loc, pentru a fi apoi asezate cu grija pe rafturi, in amintirea petrecerilor de pomina! In randurile urmatoare puteti gasi cateva sugestii in ceea ce priveste evenimentele care pot deveni cu adevarat reusite atunci cand se utilizeaza cabinele foto!

Nunti

Nuntile sunt evenimente marcante in viata celor care decid sa-si uneasca destinele. Pentru tinerii care pasesc pe acelasi drum este foarte important sa aiba alaturi in aceasta zi cele mai dragi persoane: de la familie pana la prieteni si cunostinte apropiate. In cadrul acestor evenimente conteaza foarte mult modul in care se simt invitatii. Ei trebuie sa fie rasfatati, sa se distreze si sa aiba parte de voie buna!  Cu ajutorul unei cabine foto, nuntasii se pot amuza intreaga noapte, facand poze inedite si haioase! Oaspetii pot folosi si accesorii interesante atunci cand vor sa iasa din tiparele obisnuite: ochelari supradimensionati, coronite deosebite, pistoale de jucarie, pancarte cu mesaje amuzante (,,Ei se casatoresc, iar eu ma distrez”, ,,Am venit pentru open bar” sau ,,Urmez eu!”) sau diferite masti interesante.

Botezuri

Venirea unui copil pe lume este un moment foarte important atat pentru parinti, cat si pentru familiile acestora. Cu aceasta ocazie, proaspetele mamici, impreuna cu taticii isi doresc sa aiba alaturi persoanele dragi. Chiar daca cele mai multe ori, botezurile sunt mai restranse decat nuntile, distractia nu trebuie sa lipseasca, la fel cum nu trebuie sa lipseasca nici cabinele foto de la aceste evenimente. Ele pot fi instalate la intrarea in salon, acolo unde este putin mai liniste, astfel incat cei care doresc sa se fotografieze sa poata avea parte de un moment de respiro. Avantajul acestor cabine este ca pot fi folosite de mai multi oameni deodata, ceea ce inseamna ca imaginile cu siguranta vor fi amuzante! Zambete, portiile sanatoase de ras, accesoriile interesante si iesite din comun: acestea sunt ingredientele care contureaza amintiri nepretuite!

Petreceri in cadrul firmelor

Din cand in cand, marile companii isi doresc sa scoata angajatii din rutina, oferindu-le petreceri de pomina in cluburi sau in locatii inchiriate special. Este vorba despre momente ideale prin care relatiile de la munca sa fie consolidate, dar si momente potrivite prin care se pot lega noi prietenii. In cadrul unui colectiv este foarte important ca relatiile sociale sa treaca de bariera colegialitatii, pentru a se forma o echipa solida si puternica. De regula, petrecerile ajuta foarte mult in acest sens, pentru ca oamenii isi lasa la o parte inhibitiile, dorindu-si sa se distreze cat mai mult cu putinta! In plus, atunci cand la petreceri exista si o cabina foto, amintirile pot fi pastrate si in forma fizica! In perechi de cate doi sau in grupuri, colegii de la munca se pot distra facand fotografii interesante cu ajutorul accesoriilor care li se pun la dispozitie. Astfel, animozitatile din cadrul companiei pot fi date uitarii, iar zambetele si rasul le iau locul cu succes!

Campanii publicitare

Cabinele foto reprezinta intotdeauna o atractie pentru cei care au acces la ele, motiv pentru care pot fi utilizate si in cadrul campaniilor publicitare. Firmele care isi promoveaza produsele pot inchiria o cabina foto, de care clientii sa se bucure fie pe strada, intr-un loc strategic amplasat, fie in cadrul targurilor cu rol de prezentare. De exemplu, cei care merg la un targ de nunti vor fi incantati sa poata face fotografii! Astfel vor avea o amintire din ziua in care si-au cautat fie rochia de mireasa, fie costumul de ginere sau locatia de nunta!

Fotografiile tind sa aduca intotdeauna zambetul pe buze! In acest sens, cabinele foto reprezinta metode moderne prin care oaspetii de la orice tip de eveniment se pot bucura de amintiri frumoase si interesante, alaturi de cei dragi. Imediat dupa realizarea pozelor, acestea sunt printate pe hartie de calitate, ceea ce inseamna ca nu dureaza mai mult de cateva minute pentru ca oaspetii sa le primeasca. In plus, mai exista si varianta transformarii imaginilor in magneti de frigider, care este una extrem de cautata in prezent. Astfel, fotografiile nu se vor pierde undeva, intr-un sertar, ci vor fi intotdeauna la vedere acasa, reusind sa smulga din cand in cand cate un zambet de la cei care le vad!

Mai multe detalii pe Oglinda Magica – Oglinda-Fermecata.ro

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!