Home Nou Listă de cumpărături ușor de imprimat înainte de a merge la supermarket
Nou

Listă de cumpărături ușor de imprimat înainte de a merge la supermarket

Urmareste-ne pe Google News

Uneori, cumpărăturile de bunuri alimentare și de produse casnice pot fi o risipă de timp, energie și bani. De nenumărate ori ajungi acasă obosit după ce ai petrecut multe ore printre raioanele de marfă, iar când despachetezi constați de fapt că nu ai nevoie de anumite produse pe care ai plătit deja o sumă considerabilă. Dar cu această listă de cumpărături îți va fi mult mai ușor, și în plus poți economisi resurse consistente în timpul târguieli! Iată o listă cu toate produsele necesare pentru a supraviețui, care poate fi descărcată și tipărită. Fructe și legume, leguminoase, carne și peste, uleiuri și sosuri, refrigerate, îngrijire personală, uz casnic și multe alte…

Listă de cumpărături ușor de imprimat (pe o singură pagină) înainte de a merge la supermarket 

lista de cumparaturi de imprimat
Descarcă lista noastră de cumpărături și economisește timp, energie și bani. Acest template gratuit de listă de cumpărături ar trebui să te ajute să îți amintești de tot ce ai nevoie în propria locuință. În plus, respectându-ți lista de cumpărături, ești mai puțin tentat să cumperi produse de care nu ai nevoie.

Cum să o folosești?

Lista este deja împărțită pe categorii de produse. Tot ce trebuie să faci, este să bifezi ceea ce ai nevoie, durează 3 min. Și dacă dorești să eviți să o imprimi de fiecare dată când mergi la supermarket, iată cum poți utiliza lista:

1. Descarcă lista de cumpărături de imprimat de la acest link și tipărește-o.

2. Identifică toate produsele de care ai nevoie înainte de a merge la cumpărături.

3. Cu un creion, bifează-le pe cele care le vei cumpăra de această dată.

4. Înainte de următoarea ieșire la magazin, trebuie să le ștergi pentru a reutiliza aceeași listă de cumpărături.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!