Home Diverse, Nou Mărirea sânilor cu implanturi mamare de silicon: procedura, preț & riscuri
DiverseNou

Mărirea sânilor cu implanturi mamare de silicon: procedura, preț & riscuri

Urmareste-ne pe Google News

Frumusețea este în toate dimensiunile și formele, dar trebuie să recunoaștem: sâni mai mari au succes în societatea modernă iar această caracteristică se obține cel mai rapid prin chirurgie plastică.
Multe femei doresc să își mărească sânii cu implanturi siliconice

Tot mai multe femei și fete tinere vor să faca o mărire de sâni. Multe apelează încă de la o vârstă fragedă la operațiile de implant cu silicon. Mărirea sânilor este considerată de multe femei o modalitate de a crește încrederea în sine.

Mărirea sânilor este o hotărâre importantă pentru corpul fiecărei persoane. De acea, decizia trebuie cântărită bine. Minorele care doresc să își pună silicoane trebuie să facă dovada consimțământului părinților.

Mărirea sânilor: o intervenție chirurgicală ce implică anumite riscuri

Mărirea sânilor este o intervenție chirurgicală care se realizează de obicei sub anestezie generală. Ca orice altă procedură chirurgicală, aceasta este asociată cu eventualele riscuri și complicații. Iar, cele mai comune probleme cu care se pot confrunta în urma operației de mărire a sânilor sunt; deplasarea implanturilor și dificultățile în privința detectării cancerului de sân. În cadrul unui studiu recent s-a descoperit că o forma rară de cancer, din categoria limfoamelor non-Hodgkin ar putea fi declanșată de implanturile cu silicon.

De asemenea, unele dintre cele mai frecvente pericole cu care se confrunta cele care si-au pus implanturi mamare sunt cele legate de dezumflarea sau spargerea implanturilor dar și deplasarea acestora.

Notă: Oricare ar fi motivul pentru care alegeți să vă puneți implanturi de silicon trebui să căutați un doctor bun! În cazul în care alegeți unul din România trebuie să acordați o mare atenție numelui său.

Motivele și condițiile de mărire a sânilor

Motivele medicale pentru creșterea sânilor sunt rare. Femeile care apelează la implanturile mamare o fac din motive estetice, pur și simplu nu se simt mulțumite de sânii lor: În general sânii mari sunt considerați mai atractivi.

Femeile asociază implanturile mamare cu atracția, prestigiul, oportunitățile de carieră etc. Dar, trebuie să fie realiste și precaute! Un bust generos atrage, însă o operație de mărire a sânilor nu rezolvă toate problemele legate de încredere în sine.

Sânii mici necesită o evaluare subiectivă, un medic serios discută cu pacientul despre acestea înainte de intervenția chirurgicală. Pacientul trebuie informat despre operațiunii, cheltuieli, costuri ulterioare și posibilele riscuri.

 Alte motiv pentru care femeile își doresc o intervenție chirurgicală la sâni sunt:

Sâni zbârciți: Sună ciudat, însă există femei care după sarcină sau după alăptare au sâni mai mici și inestetici.
Sâni lăsați: Cu trecerea timpului sau cu pierderea în greutate sânii se înmoaie și se lasă.
Sâni asimetrici: Un sân este mai mare decât celălalt. Diferență dintre cei doi sâni este o problemă fizică ce provoacă frustrare.
Sâni necorespunzători greutății și formei corpului: Sânii neuniformi cu corpul sunt o povară psihologică pentru majoritatea femeilor.
Sâni cu anomalie congenitală: Femeile se jenează de sânii cu forme ciudate.
Sâni fără țesut mamar: Țesutul mamar a fost eliminat datorită cancerului mamar, însă poate fi reconstruit.

Persoanele care nu pot face implant mamar

Persoanele cu probleme fizice nu trebuie să facă operații de implant mamar. De exemplu, persoanele cu risc crescut de cancer mamar, de regulă nu pot să iși mărească sânii. Prin implanturi diagnosticul cancerului mamar se stabilește foarte greu.

Bolile care împiedică operația de implant mamar sunt următoarele:

  • Infecții acute
  • Răni care se vindecă greu
  • Tulburări de coagulare a sângelui
  • Boli autoimune
  • Cantitate scăzută de sânge în țesutul mamar

Cât costă operația de mărire a sânilor?

Intervenția chirurgicala de mărire de sân are diferite costuri. Operația în sine costă cel puțin 3.500 de euro. Materiale, anestezicul, tratamentul ulterior poate costa pana la 6.000 de euro, chiar mai mult. Cele mai ieftine intervenții de acest gen se fac în spitalele de stat și costul intervenției este atunci foarte scăzut putând ajunge la 6700 și 9000 lei.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!