Home Nou Muncim din ce în ce mai mult, dar suntem din ce în ce mai săraci
Nou

Muncim din ce în ce mai mult, dar suntem din ce în ce mai săraci

Știm reclama aia: “Niciodată nu am fost atât de obosit(…)”. Conține un sâmbure de adevăr mai mare decât mulți dintre noi am crede deoarece chiar muncim foarte mult.
Dar merită toată această “alergătură” după bani? Trăim mai bine? Câștigăm mai mult? Dacă analizăm istoria recentă, pentru cei mai mulți dintre noi răspunsul este un “NU” trist.

În trecut, bărbatul era cel care aducea banii în casă în timp ce femeia supraveghea gospodăria și creștea copiii. Ciudat, dar munca bărbatului era suficientă pentru a ține întreaga gospodărie, familia trăind o existență demnă. Astăzi, atât bărbatul dar și femeia muncesc, dar din nou foarte ciudat, banii pe care îi aduc cei doi abia le ajung pentru a plăti utilitățile și a-și procura de mâncare. Ce s-a schimbat? Este evident că valoarea banilor nu mai e aceștia, fiind nevoie de din ce în ce mai mulți bani pentru a cumpăra aceleași lucruri. Pe scurt, inflația de care se fac vinovate în primul rând băncile așa-zis naționale care sunt însă controlate în realitate de indivizi precum familia Rothschild.

Dar astăzi toți apropiații noștri și nu numai au pretenția nu numai să aduci bani în casă, ci și după o zi extenuantă la lucru, să muncești și în gospodărie. Nu mai punem la socoteală că trebuie să crești și copiii. Asta dacă îi crești tu. Prea multe pentru ca un singur om să facă toate astea. Nu e de mirare că ne plângem că suntem din ce în ce mai obosiți. Nu același lucru se poate spune despre vedete promovate de Noua Ordine Mondială precum baschetbalistul LeBron James care le recomandă bărbaților americani să își ajute nevestele la treburile casnice. LeBron James are o avere imensă câștigată dintr-un sport cvasi-inutil pentru societate și cu siguranță are suficienți bani să își angajeze o “slugă” care să aibă grijă de gospodăria lui, în timp ce el își trăiește viața.

Ce te faci însă când banii obținuți dintr-o singură slujbă nu îți ajung și ești nevoit să își iei încă o slujbă sau chiar două? Toate pretențiile societății cum că omul să muncească din greu la serviciu dar și acasă devin cu totul deplasate.
Globaliștii nu au sponsorizat mișcarea feministă degeaba. Aceasta din urmă a militat pentru ca femeile să aibă dreptul la muncă, ca și bărbații. Dar, după cum i-a dezvăluit Nick Rockefeller regizorului Aaron Russo totul nu s-a făcut având un scop nobil în minte. Aducând femeile în câmpul muncii, Statul controlat de către indivizi precum Rockefeller, putea să le taxeze pe acestea. Deci mai mulți bani în buzunarele Rockefellerilor. Același Stat, putea să se ocupe și de îndoctrinarea și creșterea copiilor odată ce femeile, ocupate cu munca, nu mai aveau timp să o facă.

Dar urmărirea unei cariere de succes poate fi un obstacol în calea unei familii care își dorește copii. Femeia, orbită de un succes trecător la locul de muncă, nu mai vrea să facă copii, așa cum dezvăluia în urmă cu 50 de ani, doctorul Richard Day, un apropiat al aceleiași familii Rockefeller. Aceasta va duce cu siguranță la scăderea natalității, unul din obiectivele pe care globaliștii le urmăresc cu insistență. Cel puțin în rândul populației albe, motorul progresului întregii civilizații de pe Terra.
Într-o lume în care ignoranța noastră înseamnă putere pentru conducători, ar trebui să ne trezim măcar în momentul în care însăși existența noastră este amenințată. Cei care nu o vor face vor trăi în dictatură sau nu vor trăi deloc.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!