Home Nou, Politica Noua Ordine Mondială: cine conduce lumea? – GRUPUL SECRET CARE CONDUCE POLITICIENII CORUPȚI ȘI INCOMPETENȚI DIN ȚARA NOASTRĂ
NouPolitica

Noua Ordine Mondială: cine conduce lumea? – GRUPUL SECRET CARE CONDUCE POLITICIENII CORUPȚI ȘI INCOMPETENȚI DIN ȚARA NOASTRĂ

Cine conduce cu adevărat lumea? De ce ne țin în sărăcie și în haos? Care sunt instituțiile prin care acționează și care sunt planurile lor pentru omenire?

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de elite alcătuit din familiile bancare, care au controlat de generații cele mai importante bănci centrale și private. Acest grup este alcătuit din capii monarhiilor din Europa și din țările Golfului ale Nobilimii Negre, descendenți ai familiilor aristocratice romane ale Vaticanului, care au adunat în ultimele secole o vastă bogăție și de familii și oameni de afaceri care au devenit extrem de bogați și influenți precum Soros, Bill Gates și familia Bush. Toți acești oameni nu numai că sunt în strânsă legătură cu organizațiile secrete, cum ar fi Masa Rotundă, Craniu și Oase, Clubul Bilderberg și Comitetul celor 300 de membri.

Aceste grupuri s-au căsătorit între ei timp de mai multe generații și, astfel, s-a format o mare familie. Este bine cunoscut faptul că cei de la Rockefeller și Rothschild s-au căsătorit între ei de mai multe generații și sunt obsedați de liniile de sânge și de eugenie.

Familia Rothschild - una dintre familiile care conduc lumea
Familia Rothschild – una dintre familiile care conduc lumea

Ei cred că sunt o rasă superior intelectuală celorlalți și nu vor să se unească cu cei care fac parte din marea masă a oamenilor de rând. Acești oamenii sunt extrem de bogați pentru că dețin, direcționează sau sunt acționari ai mai multor corporații și bănci. Ei dețin, de asemenea, zone importante de pământ și resurse prin intermediul cărora pot controla diverși oameni, direct sau indirect prin agenții lor secreți aflații în poziții-cheie ale instituțiilor statelor, cum ar fi guverne, bănci și agenții de informații.

Cele mai importante instituții pe care aceste grupuri le folosesc pentru a controla populația lumii sunt băncile centrale, aceste instituții fiind folosite ca arme pentru a crea crize economice. Instituțiile financiare fac acest lucru prin controlul politicilor monetare. Ele creează perioade de expansiune în care dau credite ieftine, iar apoi cresc brusc dobânzile, provocând colapsuri economice și falimente menite să sărăcească cetățenii și guvernele acestora, care, la rândul lor, îmbogățesc băncile și intreprinderile deținute de cercul restrâns de elite.

Printre organizațiile importante controlate de grupurile secrete care ne conduc pe noi toți sunt agențiile de informații precum CIA sau SRI (Serviciul Român de Informații). Nu întâmplător este că, la ora actuală director SRI, este Eduard Hellvig (Evreu), care are legături strânse cu finanțările şi ONG-urile marca George Soros (Evreu). Aceste instituții sunt inamicul public numărul unu al democrațiilor, deoarece investesc cea mai mare parte a bugetelor lor în răsturnarea guvernelor din lumea întreaga. Așa se face că în ultimii 70 de ani, imperiul anglo-american a răsturnat cu succes cel puțin 90 de guverne alese din toată lumea. Ori de câte ori un guvern dorește să redistribuie bogăția, să crească impozitele oamenilor bogați, să naționalizeze anumite companii sau să reglementeze sistemul financiar, atunci serviciile secrete încep operațiunile de destabilizare a guvernelor și de răsturnare a acestora. Printre cele mai frecvente tehnici pe care agențiile de informații le folosesc pentru a-și atinge scopul se numără; propagandele, minciunile, asasinatele, acuzațiile false și multe altele.

Hillary Clinton recunoaște că americanii au creat, finanțat și înarmat Al Qaeda / ISIS teroriști

Alte instituții pe care elitele le utilizează pentru a răsturna guvernele sunt organizațiile neguvernamentale precum, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau Societatea Deschisă finanțată de George Soros.

ONG-urile sunt folosite pentru a finanța partidele politice din lumea întreaga care promovează interesele elitelor Noii Ordini Mondiale. Prin urmare, ori de câte ori apare un partid populist într-un anumit stat, fundațiile și ONG-urile acestor organizații vor începe să finanțeze foarte tare campania politică a partidelor de opoziție pentru a preveni venirea la putere a politicienilor populiști (Cazul lui Dan Diaconescu – Fondatorul PP-DD). Din moment ce agențiile de informații reușesc să răstoarne guvernele democratice, elitele îi înlocuiesc cu politicieni incompetenți și corupți, care sunt dispuși să permită corporațiilor străine deținute de elite să sărăcească țările și pe cetățenii acestora.

Există surse diverse care susțin că George Soroș a donat peste 200 de milioane de dolari din 1990, când a înființat Fundația Soroș în România, și până în 2014, majoritatea prin investiții directe.

Enumerăm doar câteva din ONG-urile apărute după 1990: “Soros Advising and Placement Center”, “Soros Educational Advising Center”, “Uniunea pentru Reconstrucția României”, “Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, “Centrul pentru Dezvoltare Economică”, Fundația “Concept” , “Centrul pentru Drepturile Omului – București”,  “Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)”, “Asociația “Pro Democrația”, “Societatea Academică Română” etc, care la rândul lor au “născut” alte ONG-uri.

Episodul care arată cel mai bine că George Soros se implică în politica din țara noastră a avut loc după tragicul accident din Colectiv în urma căruia premierul de atunci, Victor Ponta, a demisionat.

Pentru a forma un nou guvern, Iohannis a chemat la Cotroceni, pentru consultări, așa-numita societate civilă. Sandra Pralong, consilier prezidențial și primul reprezentant personal al lui George Soros în România, a invitat la discuții exclusiv reprezentanți ai fundațiilor finanțate de miliardarul american: Ionuț Sibian, președinte la Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), Liviu Mihaiu, președintele asociației „Salvați Dunărea și Delta”, este un colaborator și un avocat al FDSC, Sorin Ioniță, președintele „Expert Forum” (EFOR), organizație finanțată, printre altii, și de FDSC, Cristina Guseth, director al „Freedom House România”, o filială a fundației americane „Freedom House INC”, cu sediul în New York, Mihai Dragoș, președinte al Consiliului Tineretului din România, este coordonator al rețelei Monitori pentru Bună Guvernare a „Alianței pentru o Românie Curată”, Elena Calistru, a lucrat pentru „Transparency International România”, este președintele Asociației Funky Citizens, partener al SAR în mai toate proiectele și petițiile inițiate, sau Edmond Niculușcă, președinte la Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate, care colaborează cu „Miliția spirituală”, o altă organizație finanțată de CEE TRUST (105.000 USD în perioada 2011 – 2013).

După formarea guvernului condus de Dacian Cioloș, am regăsit numeroase nume de pe lista celor care au căpătat putere de decizie la nivel executiv, ca având legături cu miliardarul american.

Sandra Pralong, consilier prezidential – primul reprezentat personal al lui Soros în România

Mihai Răzvan Ungureanu – fost consilier prezidențial și șef al SIE – finanțat de Soros prin fundațiile sale.

Dacian Cioloș, premier – membru Fundația Friends of Europe – finanțată de Soroș.

Cristian Ghinea – ministrul fondurilor europene – Centrul Român pentru Politici Europene – finanțat de Soros

Violeta Alexandru,  ministru pentru dialg social – ProDemocratia, Institutul Politic Publice – finanțat de Soros

Cristina Guseth – propusa ca ministru al Justitiei in prima echipa a lui Ciolos și retrasă dupa un scandal uriaș – finanțată de Soros

Cătălin Drula – consilier al premierului Ciolos, vicepreședinte al Asociației Pro Infrastructura, care colaborează cu  „Alianța pentru o Românie Curată” (SAR)

Printre instituțiile bancare pe care aceștia le folosesc pentru a ne sărăci și pentru a distruge suveranitatea țărilor se regăsesc Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.

Aceste bănci acordă împrumuturi țărilor care au nevoie disperată de credit, în schimb, ele obligă aceste țări să realizeze reforme structurale precum privatizarea, devalorizarea monedei, eliminarea taxelor vamale, eliminarea subvențiilor guvernamentale și reducerea cheltuielilor sociale.

Dați-mi pe mana moneda unei țări și nu mă mai interesează cine face legile în acea țară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o țară nu este condusa de un guvern sau președinte, ci este condusă din umbră de cel care controlează moneda țării respective. Probabil de aceea o țară nu se poate gospodări singură ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai contează cine face legile și ce legi face, căci oricum se aplica numai directivele FMI. (Se vede clar la noi cum FMI obligă la vânzarea ultimelor proprietăți pe care le mai are Romania, cum le pune piatra de mormânt).

Toate aceste măsuri distrug economiile țărilor respective și permit companiilor străine deținute de elitele Noii Ordini Mondiale să invadeze piețele lor și să le prăduiască resursele. În cazul în care țările nu acceptă condițiile impuse de banca mondială, politicienii lor vor fi pur și simplu mituiți, uciși sau răsturnați de către agențiile de informații.

Dacă această elite nu pot să răstoarne un guvern prin tehnici convenționale bazate pe sancțiuni, embargo și propagandă, vor începe un război.

În momentul în care pun ochii pe o țară precum Romania încearcă să cumpere cu bani conducătorul sau oamenii din jurul său, dacă nu reușesc acest lucru încearcă asasinarea conducătorului și dacă acest lucru nu le iese caută motiv de război. După ce înlătură conducerea potrivnică își pun ei guverne marionete, cum sunt toate guvernele de la noi după 89 încoace care la comandă vând toate resursele și avuțiile țării. 

Un caz în care au aplicat toate cele 3 metode: asasinii economici, asasinarea conducătorului și războiul a fost cazul lui Saddam, la care după ce au încercat să îl cumpere și să îl asasineze și nu au reușit au căutat motiv de război.

Generalul Wesley Clark: S-au planificat războaie – Șapte țări în cinci ani

Care sunt planurile lor pentru omenire?

Elita mondială urmăresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, în care planeta va fi condusă de un unic guvern mondial, controlat de ei. În acest sens, în ultimele decade au avansat mai mult decât în sute de ani. Nu întâmplător a fost creată Uniunea Europeană, care face ca toate țările europene să aibă un guvern unic – Comisia Europeană, care este condusă din SUA pentru a controla Europa. Niciunul dintre adevărații conducători ai Europei de azi nu este ales şi nu există nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene pot controla deciziile acestui guvern european.

Există o rețea bine conectată de indivizi puternici care controlează băncile, agențiile de informații, corporațiile și alte instituții financiare care au reușit să ne înrobească pe toți. În România pot fi găsiți în structurile de comandă politicieni/demnitari. De exemplu în Comisia Trilaterala țara noastră are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isărescu (Guvernatorul BNR) și Mihai Tănăsescu (reprezentantul României la FMI).
În același timp, Mugur Isărescu este și președintele ARCOR, filiala română a Clubului de la Roma (Comitetul celor 300 de membri).

Aceste elite sunt cele care mențin sărăcia, provoacă revolte, finanțează partidele politice și spală creierele populației din România, care este clasificată ca făcând parte din țările din lumea a doua.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks