După ce v-ați exprimat public sau pe Internet una sau mai multe opinii împotriva co-fondatorului și președintelui rețelei Facebook, Mark Zuckerberg sau a companiei private care deține rețeaua socială numită “Facebook”, vă face automat să nu mai fiți eligibil pentru a primi o viză de intrare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Persoanele care s-au alăturat și/sau au participat la campanii de boicot împotriva “Facebook” au fost direct listate de una din numeroasele agenții de informații americane (în special de CIA), precum și alte agenții federale americane.

Conform mass-mediei clasice, “Facebook”, este o companie privată care nu are legături organice cu guvernul american. Cu toate acestea, adevărul este exact opusul. Mark Zuckerberg care este însuși, la urma urmei, un evreu care are rude și legături foarte puternice, printre altele în Agenția Centrală de Informații (CIA) și în Grupul Bilderberg.

Algoritmii acestei rețele sociale au devenit foarte agresivi și extrem de periculoși atât pentru confidențialitatea propriu-zisă, cât și pentru securitatea fizică a cetățenilor.

Facebook este, de asemenea, un instrument de cenzură și manipulare a informațiilor, iar libertatea de exprimare și confidențialitatea pe această rețea socială sunt doar un mit, deoarece, aceste libertăți se încheie în momentul în care o persoană începe să scrie un adevăr inconfortabil.

 

Comentarii pe Facebook