Home Nou Societatea umană este transformată în Zombie!
Nou

Societatea umană este transformată în Zombie!

Tehnologia web: „Toată lumea o folosește!”, „Toată lumea o face!”, „Toată lumea are probleme!” Toți, toți… Partea cea mai gravă este că oamenii sunt convinși că trăiesc într-o societate evoluată, disprețuind alte realități „mai înapoiate” care nu abuzează de aceste tehnologii devastatoare.

Omenirea este din ce în ce mai dezumanizată și nemulțumită, fiindcă nu poate comunica, nu știe să se joace. Dacă luăm spre exemplu copii, jucăriile acestora au fost date uitării, iar cei mai mulţi copii le-au înlocuit cu telefoane de ultimă generaţie, tablete sau Ipad-uri.

De ce ne plângem că creștem generații retardate și psihopate când putem vedea realitatea în diverse studii? Ele o dovedesc…

Astfel că, în urma unor studii realizate de oamenii de ştiinţă a ieșit la iveală o serie de motive şocante pentru care copiii nu ar trebui să deţină un telefon mobil sau o tabletă până la vârsta de cel puţin 12 ani. Conform acestora, copiii care deţin acest tip de aparate încă de la vârste foarte fragede, riscă să fie privaţi de somn, să devină dependenţi de aceste aparate, să devină obezi, agresivi, să sufere de anumite boli mintale și de demenţă digitală, precum şi de alte deficienţe.

Mai mult de atât, cercetătorii au descoperit că excesul de vorbit la telefon cauzează cancer la creier din cauza radiațiilor.

În cazul adulților, relațiile interumane dintre aceștia sunt din ce în ce mai reduse, în care întreaga societate este transformată încetul cu încetul într-o mare masă de zombi. Imaginile din videoclipul de mai jos sunt extrem de concludente:

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!