Home Diverse, Nou Top 10 cei mai buni avocați din toate timpurile
DiverseNou

Top 10 cei mai buni avocați din toate timpurile

Urmareste-ne pe Google News

Un avocat este responsabil de apărarea drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului. În principal, activitatea avocatului se realizează prin consultații cu caracter juridic și prin asistență sau reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau a altor organe de jurisdicție.

În exercitarea profesiei, avocatul este independent și se supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic. Există mai mulți avocați în istorie care au contribuind la formarea instituțiilor în mare măsură prin aplicarea unor legi de țară.

Iată care au fost cei mai buni avocați din istorie:

1. Ted Wells

ted wells
Theodore V. “Ted” Wells, Jr. (născut la 28 aprilie 1950) este un avocat american care lucrează în domeniul dreptului penal. A fost desemnat cel mai bun avocat din America în anul 2006 de către National Law Journal. Este, de asemenea, unul dintre 100 cei mai influenți avocați din lume.
Printre ce le mai notabile cazuri ale sale se numără: L-a reprezentat cu succes pe Lewis “Scooter” Libby, Jr. care era acuzat de scurgeri de informații din CIA, a caștigat suma de 364,200,000$ pentru Citigroup în procesul împotriva Parmalat, dar și cazurile câștigate pentru marile corporații, inclusiv Merck, Philip Morris și Johnson and Johnson.

2. Dan Webb

dan weeb
Dan K. Webb este un avocat cu nume greu, cunoscut pentru implicarea sa în cazurile de litigii la nivel înalt și de legăturile sale cu fostul guvernator Illinois Gov James R. Thompson. A fost desemnat cel mai bun avocat din SUA de către Guide de Euromoney. Ca procuror federal din Illinois, Webb a câștigat multe procese de investigare a corupției judiciare. Printre clienții pe care i-a avut se numără Microsoft, Philip Morris, General Electric pe care i-a reprezentat cu succes.

3. Stephen D. Susman

Stephen Susman

Unul dintre cei mai apreciați și mai buni buni avocați din America timp de 25 de ani, și reprezentantul principal al litigiilor comerciale în lume, în 2006 și 2007. Susman a câștigat cazuri care au făcut istorie în SUA. Pentru Texas Instruments, Inc., a câștigat suma de 1,1 miliarde $, iar pentru Container Antitrust a câștigat suma de 536 milioane $.

4. John Keker

john keker

John Keker, este un alt avocat geniu din Statele Unite ale Americii. John face parte din topul celor mai buni avocați din SUA în drept penal. A servit și a apărat Microsoft împotriva Google. El a fost, de asemenea, avocatul lui Oliver de Nord în afacerea Iran-contra.

5. Stephen Neale

Stephen_Neale
Stephen Neale a lucrat ca avocat pentru Cooley Godward Kronish. A primit în 2009 premiul de Super avocat, cel mai bun avocat din America și Chambers în SUA. El a fost persoana care a lucrat foarte mult pentru a schimba vina companiei Inland Steel pentru inundațiile masive din Michigan, totodată l-a apărat în proces pe fostul consilier general McAfee Kent Roberts.

6. Evan Chesler

evan chesler
Evan Chesler a primit în 2009 premiul de Consilier principal al Americii, și de cel mai bun avocat din America. A lucrat pe post consilier senior în procesele juridice intentate de SUA în anul 2008. Evan a apărat IBM împotriva reclamațiilor privind încălcarea brevetelor, eforturilor sale nesfârșite și dedicate a ajuns foarte apreciate.

7. David Boies

david boies
David Boies este un avocat american care a primit o serie de premii și de distincții pentru activitatea sa, inclusiv cel de Avocatul anului de către National Law Journal și de către revista Time, în 2000. El a fost implicat în mai multe cazuri grele în Statele Unite ale Americii. I-a reprezentat în procese mari pe clienți precum Bill Gates, Thomas D. Barr, General William Westmoreland, Al Gore, etc.

8. Philip Beck

philip beck
Phil Beck a lucrat ca avocat în firma de avocatură, Bartlit Beck. Acesta a fost desemnat în anul 2001 Avocat anului Runner-Up de către National Law Journal, în 1997 și 2003 a primit premiul de “Avocat învingător”. În anul 2003 a aparat Bayer în procesul intentat de producătorul de medicamente Baycol.

9. Clare Foltz

Clara foltz
Clare Foltz a fost prima femeie avocat pe Coasta de Vest, cea mai bună, și pionieră a ideii de apărător public. De asemenea, ea a scris legea antidiscriminării din Hastings College of the Law și legea din statul California, care a permis persoanelor de toate rasele să lucreze în Statele Unite ale Americii.

10. Abraham Lincoln

abraham lincoln
Abraham Lincoln este cel mai faimos avocat din lume. Datorita legilor sale împotriva înrobirii oamenilor nevinovați și a celor săraci, lumea s-a schimbat mult. A primit diferite titluri cât timp a lucrat ca avocat în Illinois, a și devenit al 16-lea președinte al SUA. El a lucrat foarte mult pentru adoptarea unor legi precum, legea malpraxis-ului medical, abuzului angajatorului, etc.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!